sunnuntai 27. tammikuuta 2019

TALVI KAUPUNGISSA

fashion

helsinki


Talvi on vallannut koko kaupungin kadut, lunta riittää kinoksiksi asti myös keskustan kaduilla. Koska en autoile ei minua haittaa luminen kaupunki ollenkaan, päinvastoin nautin kauniista talvisesta kaupungista. Puistoissa näkee mäenlaskijoita ja jopa hiihtäjiä. Lumen lisäksi olen ehntinyt jo nauttimaan toisesta talveen kuuluvasta jutusta, nimittäin laskiaispullista. Itse syön laskiaispullan mieluiten hillolla ja kermavaahtoa täytyy olla runsaasti.


helsinki

photography


Auringosta huolimatta kuvaamien oli hieman haastavaa, sillä tykkään kuvata ilman käsineitä ja arvatkaa vaan oliko sormet jäässä näiden muutamien kuvien jälkeen. No, onneksi pääsin pian kahvilaan lämmittelemään ja syömään sitä laskiaispullaa.


fashion

helsinki


Täällä ollaan tosiaan rentoiltu koko viikonloppu. Nukuttu pitkään, juotu aamukahvi blogeja lueskellen ja ulkoiltu ihanassa auringonpaisteessa. Pakkanen oli  hieman liian kipakka omaan makuuni, mutta onneksi ensi viikolle on taas luvattu lauhempaa ilmaa. Asukuviakin on kivempi ottaa.


helsinki

helsinki


No, mutta tästä on taas mukava aloittaa uusi viikko. Pienin askelin kuljemme kohti kevättä ja se on aika ihanaa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille !


Share:

2 kommenttia

 1. Talvi kaupungissa näyttää ihanalta. Voisin vaihtaa pyöräilyt töihin näiden pakkasten aikaan metroon. Olisi myös ihana piipahtaa kahvilassa nauttimassa laskiaispullaa mantelimassalla, jos täällä olisi sunnuntaina semmoinen avoinna. Mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta.
  -Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on kaunis kaupunki talvellakin. Metro olisi varmasti mukava, mutta pyöräillessä pysyy kunto yllä, ja kun kevät tulee on pyöräilykin ihanaa. Kahvilassa on kiva piipahtaa, mutta laskiaispullat maistuvat kotonakin.

   Kiitos samoin sinulle Arja !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig