maanantai 28. tammikuuta 2019

OLOHUONEESSA

sisustus

interior

livingroom decorating

decoratingEilisessä auringonpaisteessa innostuin kuvaamaan olohuoneessa. Mitään ihmeellistä muutosta siellä ei ole tapahtunut. Tämän hetken sisustus on talven ja kevään välitila. Kukat tuovat vähän keväistä ilmettä muuten talviseen sisustukseen. Kesämatosta tuli talvimattokin, kun ihastuin siihen niin, että se sai jäädä kesän jälkeen paikoilleen. 


sisustus

decoration

olohuone

home


Sohvalla on tällä hetkellä kokoelma varsin tummia tyynyjä. Ikean kukallinen sinisävyinen  sekä tummanvihreä tyyny saivat kaverikseen Gantin tummansinisen tyynyn. Vaaleanpunaisen tyynyn ostin H&M Homesta ja vaalea tyyny on joskus vuosia sitten Kodin Ykkösestä ostettu. Sinisellä sisustin lasten ollessa pieniä ja silloin meillä oli myös tummansininen sohva. Nyt sininen tuntuu taas kivalta, mutta vain pieninä yksityiskohtina. Koko kodin sisustamien vain yhdellä värillä saattaisi tuntua ahdistavalta. Tykkään kun koti on melko neutraali mustavalkoinen, sitä on helppo muutella pienillä jutuilla. koti

sisustus

interior

livingroom


Nyt haaveilen jostain puunvärisestä huonekalusta, mutta meillähän on puiset väliovet. Ja vielä melko tummat sellaiset 50-luvun tyyliin. Joten vaalea puu ei ehkä näyttäisi niiden rinnalla kovin hauskalta. Tälläiset sisustus höpinät tänä maanantaina. Mitä teille kuuluu ? Mukavaa maanantaita !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig