tiistai 29. tammikuuta 2019

MADARAN RE:GENE

kauneus


Yksi tämän talven suosikeistani on MADARAn RE:GENE * kiinteyttävä ja elvyttävä kasvonaamio ikääntyvälle iholle. Naamio ravitsee ja kosteuttaa ihoa, mikä on tärkeää varsinkin näin talvella. Naamio on tehokas sisätäen koivumahlaa, aminohappoja ja Cell Repair Bio Complex kasviuuteyhdistelmää, jotka tuovat kasvoille kaivattua kohotusta ja täyteläisyyttä pistoshoitojen tapaan. Varsin tehokkaasta tuotteesta on siis kyse.


kasvonaamio


MADARAn RE:GENE kasvonaamiota suositellaan yli 35-vuotiaille. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja jätetään 15-20 minuutiksi. Naamiota voi käyttää kahdesti viikossa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Itse olen ollut tähän hurjan tyytyväinen, niin kuin muihinkin MADARAn tuotteisiin. Naamiot on siitäkin ihania, että samalla kun hoitaa ihoa, voi sulkea silmät hetkeksi ja rentoutua.


luonnonkosmetiikka


Täällä sitä ollaan lumen keskellä, työmatkat ovat olleet kinoksissa kahlaamista ja ratikan saapumista jännittämistä. Hiitaasti mutta varmasti olen kuitenkin päässyt töihin ja takaisin. Kulkureittejä on kävellen joutunut miettimään, kun ihan joka pikkukatua tai puistonkäytävää ei ole heti aurattu. Siitä huolimatta, että olen yrittänyt valita reitin järkevästi, olen kahlaillut lumessa. No, eihän tätä ikuisuuksia kestä ja luminen kaupunki on varsin kaunis. 


kasvonaamio


Tunnelmallista tiistai-iltaa teille kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig