lauantai 26. tammikuuta 2019

SININEN KUKKAMEKKO

fashion

fashion


Sinisävyisen kukkamekon ostin jo ennen joulua alennusmyynnistä. Mekko on Morris & Co X H&M mallistosta ja olin katsellut sitä jo aikaisemmin, mutta nettikauppa näytti sen olevan loppu. Voitte arvata, että yllätyin iloisesti kun löysin sen kaupasta ja vielä alennuksella. Kokeilein ensin omaa kokoani, joka oli minusta aivan liian tiukka ja otin sitten reilusti kokoani suuremman koon, jotta mekko laskeutuisi rennosti myös vyötäröltä. Kokolapulla ei oikeasti ole väliä, vaan sillä miltä vaate näyttää päällä. Mallithan ovat nykyisin niin laihoja, että jos haluaa vaatteen näyttävän itsellään samalta kuin mallilla, täytyy ottaa omaa kokoaan suurempi koko. 


fashion

fashion


Wool coat Marc by Marc Jacobs // flower dress Morris & Co X H&M // tights Wolford * // studded ankle boots Zara // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki
fashion

fashion


Kulunut viikko oli jotenkin tosi stressaava, joten täällä viikonloppua on odotettu erityisesti. Suunnitelmiin kuuluukin siis runsaasti lepoa ja oleilua. Itselleni se on paras tapa nollata kaikki. Nyt ulkona pyryttää sakeasti lunta, kunhan se tuosta hiukan laantuu, saatan lähteä myös ulkoilemaan. Millaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on ? Leppoisaa lauantaita !

* saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä 

Share:

2 kommenttia

 1. Voi miten kaunis mekko ja valkoisia hankia vasten ihanasti kuvattu. Itse olen aika huono mekkojen ystävä, mutta sulle kyllä sopii ihanasti. Täällä lauantai on kulunut kotona puuhastellen.

  Leppoisaa lauantaita Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Mekot on niin helppoja, koko asu kerralla valmis :)

   Koti viikonloput on kivoja ja rentouttavia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig