maanantai 17. joulukuuta 2018

JOULU KAUPUNKI

helsinki

helsinki

helsinki

helsinki

fashion


Tänä aamuna herätessä pompin melkein tasajalkaa riemusta, sillä yön aikana maahan oli satanut lumipeite. Parasta päivässä oli tietenkin se, että minulla oli vapaapäivä. Eikun kiireen vilkkaan aamutoimet ja kamera kainaloon. Napsin päivän aikana toista sataa valokuvaa jouluisesta ja lumisesta kotikaupungista. Enkä ollut yksin, muitakin kuvaajia oli liikkeellä, toki suurin osa turisteja. Päivän lumisista kuvista riittää tuleviinkin postauksiin tänne blogiin. Ihanaa.


helsinki

helsinki

helsinki

helsinki

helsinki


Muutenkin oli kiva päivä. Kaupungilla kiertelyn ja kuvaamisen lomassa kävin lounaalla. Kiertelin muutamassa kaupassa katsomassa joululahjoja ( ja ihan vähän vaatteita ). Katselin kalentereita ensi vuodelle, ihastelin sisustuskirjoja ja ostin yhden joulupuun, joka nyt nököttää keittiön ikkunalaudalla. Treffasin kuopuksen ja kävimme yhdessä kahvilla sekä ostamassa hänelle suojakuoret uuteen puhelimeen. Ratikassa hymyn huulille nosti suuren ja aidon joulukuusen kanssa kyytiin hypännyt nainen. Joulu on täällä. Miten teidän viikkonne alkoi ? Mukavaa ja lumista viikon alkua kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja tunnelmat välittyivät hienosti. Kiitos ja ihanaa joulunaikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidit kuvistani. Ihanaa joulunaikaa myös sinulle !

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja tunnelma.! :)
  Viikko on alkanut hyvin pienessä perheessäni, ja joulua eritoten loppuviikkoa odotetaan innolla, sillä tiedossa on jälleen näkemisen riemu ja ihanaa yhdessä oloa läheisten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuulostaa oikein mukavalta joululta, pienten kanssa joulu on niin ihana <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig