tiistai 18. joulukuuta 2018

LAHJA & PAKETOINTI VINKKEJÄ

paketointivinkki


Parina vuotena olen tehnyt ennen joulua paketointivinkki postauksen ja ne ovat olleet pidettyjä. Säästän tosiaan vuoden mittaan kaikki kauniit lahjanauhat ja laatikot joulua silmälläpitäen.  Ostan myös ajoissa lahjapaperia, pakettikortteja ja muuta rekvisiittaa paketointia varten. Tänä vuonna pakkaan lahjat mustaan, vaaleapunaiseen ja ruskeaan. Nauhoina mustaa, valkoista ja luonnonväristä narua. Pakettikortit ovat samanlaisia kuin viime vuonna eli luonnonruskeita. Lisäksi paketteihin tulee koristeeksi söpöjä pieniä vaaleanpunaisia palloja ja oksia. 


luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikkaa
Meillä paketteihin sujahtaa pieniä lahjoja; kosmetiikkaa, suklaata, kirjoja ja jotain pehmeää. Madaran luonnonkosmetiikka on yksi suosikeistani ja mikä olisi ihanempi lahja kuin kauniisti pakattu palasaippua ja käsivoide. Palasaippuat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia.


joulu


Ruskeaa yksinkertaista lahjapaperia saa monista kaupoista ja se on ollut oma suosikkini jo monta vuotta. Siihen on helppo yhdistää eri värejä ja sen kaveriksi sopii narut ja erilaiset oksat. Itse en erikoisemmin välitä kullan kimalluksesta enkä hopean hohteesta edes näin jouluna. 


muoti

Joulusukat
Jouluna on ihana saada ja antaa pehmoiset sukat. Käsin kudotut sukat ovat tietysti ekologisimmat, mutta suomalisen Voguen pörrösukat melkein yhtä hyvät. Ja kaikkihan eivät voi edes käyttää villaa. Nämä suloiset pehmeät harmaat sukat sujahtavat  vaaleanpunaiseen paperikassiin. Tykkään pakata lahjoja rasioiden lisäksi myös kasseihin, sillä molempia voi uusiokäyttää.


joulu

joulun kosmetiikkaa

Lahjapakkaus
Joulun aikaan monilla kosmetiikka brändeillä on aivan hurmaavia valmiita lahjapakkauksia. Ne ovat helppo, näyttävä ja varmasti lahjan saajan onnelliseksi tekevä lahja. Tämä MON/SUN Home Span pakkaus yksi upeimmista näkemistäni, siinä on jokaiselle viikon päivälle oma tuote ja kortti johon voi kirjoittaa lahjan saajalle viestin. Näitä löytyy Kicksistä.


joulu

kosmetiikkaa


Kotimaista
Lumenella on tänä jouluna erilaisia valmiita kosmetiikka lahjapaketteja. Nämä ovat niin kauniita etteivät edes oikeastaan kaipaa lahjapaperia ylleen. No, ehkä nyt kuitenkin tämänkin voisi sujauttaa kauniiseen paperikassin, jotta lahjan saaja yllättyisi. Kotimaisia lahjoja on myös mukava antaa oli se sitten kosmetiikkaa tai suklaata.christmas

suklaa


Suklaa
Suomalaisen suklaan lisäksi pakettiin voi sujauttaa eettistä herkkua. Tony's Chocolonely on herkullista ja orjavapaata suklaata. Niin surullista kuin se onkin suurin osa kaakaoviljelmistä käyttää orjatyövoimaa eli kouluttamattomia ihmisiä, joilla ei kerta kaikkiaan ole mitään muuta mahdollisuutta kuin työskennellä viljelmillä kurjalla palkalla orjamaisissa olosuhteissa. 

No, ihan koko maailman murheita ei tarvitse ajatella, eikä varsinkaan näin jouluna. Pienillä valinnoilla voi silti tehdä paljon. Valita sen ekologisemman lahjan, uusiokäyttää lahkapakkauksia tai antaa lahjaksi elämyksiä kuten Museokortin

Mitä teidän lahjapaketteihin sujahtaa tänä jouluna ? Tunnellmallista tiistai-iltaa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig