sunnuntai 16. joulukuuta 2018

WHITE FLOWER

home


Aikaisempina jouluina meillä on aina ollut valkoisia kukkia; amarylliksia, hyasitteja ja tulppaaneja. Sen lisäksi yleensä myös joku pieni havupuu ruukussa. Nyt meillä on uusi perheenjäsen, vilkas ja leikkisä kissapoika. Kerrassaan ihana ja hurjan hurmaava. Kauhukseni googlasin, että kaikki rakastamani joulukukat ovat kissalle myrkyllisiä. Kissamme on älykäs, eikä ole tähän mennessä syönyt mitään kasveja, mutta ehkä en sittenkään ota sitä riskiä, että hän joku päivä popsisi joulukukan. Myös  lapsuuden kodissani oli kissa, joka ei koskaan syönyt joulukukkia, mutta silti . . . Joten taidamme viettää joulun ilman rakastamiani joulukukkia ja hankkia vain jonkun pienen havupuun. 

Keittiöön olen jo hieman laittanut joulua; ikkunassa roikkuu mustia paperitähtiä ja paperipalloja. Ikkunalaudalle on ilmestynyt musta olkipukki. Eilen ostin lisää kynttilöitä ja ne ovat meillä tänä vuonna valkoisia lukuunottamatta tuoksukynttilöitä. Ruokahuoneen hyllyn päälle on ilmestynyt harmaa tonttu. Ulkona pikku pakkanen ja hitunen lunta. Aika ihanaa. Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

4 kommenttia

 1. Bongasinkin jostain (ehkä IG:stä)teidän kissanpentunnem joka oli aivan ihana!

  Meille tuli kaksi kissapoikaa viime vuoden heinäkuussa. Viime jouluna emme hankkineet mitään jouluisia kasveja. Nyt mietimme joulutähteä, mutta se jäi väliin. Olen hankkinut keväästä lähtien sellaisia leikkokukkia, jotka ovat HUSin sivujen mukaan joko myrkyttömiä tai korkeintaan lievästi myrkyllisiä. Meillä eivät kissaherrat ole olleet niistä kiinnostuneita, mutta pienen pennun kanssa kannattaa olla tarkkana. Ehkä ensi jouluna sitten voi harkita jopa kuusta.

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että teilläkin on kissa tai siis kaksi :) Nyt onneksi löytää helposti tietoa kissoista internetistä. Kaikenlaisia vaaroja kodissa onkin, mitä ei tule ajatelleeksi silloin kun lemmikkejä ai ole. Kuusi olisi ihana, mutta ehkä tosiaan vasta muutaman vuoden päästä.

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle !

   Poista
 2. Oii, laitahan kuvia uudesta perheenjäsenestä, olisi mmukavaa nähdä hänet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig