maanantai 29. lokakuuta 2018

BRIGHT DAYLIGHT

tuoksukynttilä


Otsikko on hieman harhaanjohtava, sillä vaikka eilen paistoi aurinko näitä kuvia ottaessani, ei niissä paljon kirkasta päivänvaloa näy. Viime viikolla otin esiin joskus keväällä saamani MON/SUN brändin tuoksukynttilän ja täytyy sanoa, että siinä on kyllä hurmaavan ihana tuoksu. 


sisustus


Viime viikolla tai ehkä se oli edellisellä, siirsin kirjahyllymme olohuoneesta ruokailuhuoneen puolelle. Näin olohuoneeseen tuli paikka yhdelle tuolille sohvan lisäksi ja kirjahylly tuntuu istuvan paremmin nykyiseen paikkaan. Hyllyssähän ei ole pelkästään kirjoja, niitä olen siirtänyt ihan ovellisiin kaapeihin pois pölyttymästä. Hyllyssä voisi nyt säilyttää myös ainakin kynttilöitä ja ruokailuun liittyviä juttuja. Katsotaan mitä keksin siihen.


sisustus


Nyt juuri sataa lunta täällä Helsingissäkin. Ja voi miten kauniilta tuo lumipyry näyttääkään. Voi olla, että olen eri mieltä, kun kohta joudun pyryn keskelle lähtemään, mutta aika kivasti näyttää viikko alkavan. Kehtaanko edes tunnustaa, että ilahduin lumipyrystä melkein yhtä paljon kuin auringonpaisteesta ? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ! Nautitaan talven ensi lumesta !


interior

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig