sunnuntai 28. lokakuuta 2018

SUNNUNTAI ASU

muoti

fashion

muoti


Voi apua miten kylmä ulkona on ! Tuntui ettei aurinko lämmittänyt yhtään sunnuntain kävelylenkillä. Toppatakin alla oli kasmirneulepaita, pitkähihainen t-paita ( villaa ja puuvillaa ) ja vielä sen alla toinen t-paita. Vai onko niin, että palelen turhan herkästi ? Ehkä pitäisi uskotella itselle ettei ole kylmä ? No, ulos oli kuitenkin pakko päästä, sillä eilen olin koko päivän sisällä, eikä olo ollut kovin hyvä aamulla. Kävelylenkin jälkeen olo olikin kaikin puolin parempi. Mielikin piristyi. 


helsinki

muoti

fashion


Musta toppatakki on saatu blogin kautta ja se on KappAhlin * tämän talven mallistosta. Takkiin kuuluu upea tekoturkiskaulus, joka saa vielä odottaa lumen tuloa. Minusta tuntuu hassulta käyttää sitä, jos ei ole lunta. Muut asun palaset ovatkin vanhoja ja jo useaan kertaan täälläkin nähtyjä.

Ensi viikolla alkaa marraskuu, sekään ei vielä ole varsinainen talvikuukausi, vaan syksyn viimeinen. Marraskuu on usein itselleni se kaikkein vaikein kuukausi. Silloin on kylmää, pimeää eikä luntakaan vielä ole. Nyt ajattelin kuitenkin antaa marraskuulle mahdollisuuden ja nauttia siitäkin. Katsotaan miten käy. Mikä on sinun inhokki kuukautesi ? Suloista sunnuntain jatkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Täällä on toinen samanlainen palelija, aina varmuuden vuoksi vähän liikaa ja joskus liian lämmintäkin päällä. Mutta en voi sietää kylmyyden tai vedon tunnetta... Sinun asusi on reipas ja kivasti asustettu. Marraskuu on se inhottavin kuukausi, pimeää kuin luolassa ja usein kosteaa ilman pakkasia. Usein pyrimmekin lähtemään pois nykyään kun se on mahdollista.
  Nyt silti paistaa - aurinkoista maanantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, itselleni käy kyllä joskus niin, että päällä on ihan liikaa vaatetta ;) Tämä on se aika jolloin on hyvä lähteä pois Suomesta, jos siihen vain on mahdollisuus.

   Suloista sunnuntaita !

   Poista
 2. Täälläkin suositaan kerrospukeutumista. Minulle lokakuu on ollut se inhottavin kuukausi ja siihen olemme pyrkineet varaamaan matkan. Tänä vuonna syksykin on ollut poikkeuksellisen lämmin ja jotenkin mennyt kuin hujauksessa. En voi uskoa, että ensi viikolla vaihtuu jo marraskuu.

  Ihanaa viikkoa Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma inhokkini on tämä Marraskuu. Lokakuussa on usein vielä lämmintä ja ulkona niin kaunista kun puut ovat keltaisina. Matkat on hyvä tehdä silloin kun täällä on kylmää ja pimeää :)

   Suloista sunnuntaita !

   Poista
 3. Marraskuu on se kaikkein pimein, synkin ja ikävin kuukausi. Tosin kai se on vähän (itse asiassa paljonkin) omasta asenteesta kiinni, miten siihen suhtautuu ja miten sen taklaa. Raikas ulkoilma on yksi keino minulla, samaten kuin kirkasvalolampun käyttö ja makean välttely. Niillä konsteillaan yritetään selvitä jälleen uudesta marraskuusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä :) Kaikki keinosi taistella Marraskuun pimeyttä kuulostavat todella hyviltä. Ulkoilu piristää, vaikeinta on se lähteminen.

   Suloista sunnuntaita Sara !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig