tiistai 4. syyskuuta 2018

BOOST

kauneus


Madaralta on tullut markkinoille BOOST ampullisarja, josta olen testaillut Hyaluronic Collagen tehoampulleja. Pakkauksessa on 10 kolmen millilitran ampullia ja ideana on käyttää näitä kuuriluonteisesti kymmenen päivän ajan. Myöhemmin näitä voi käyttää sitten pari kertaa viikossa, jotta säilyttää hoidon tuloksen.


luonnonkosmetiikka


Madaran Boost Hyaluronic Collagen ampullit on tarkoitettu kuivalle iholle ja tuote kosteuttaa sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Itse olen käyttänyt ampulleja iltaisin. Ampulleja on helppo ja hygieenistä käyttää, tuote ei tuoksu oikein miltään, eikä ärsytä ihoa. Aamulla iho tuntuu levänneeltä ja pehmeältä sekä muut hoitotuotteet tuntuvat levittyvän paremmin kosteutetulle iholle. 


ihonhoito


Yleensä olen vähän laiska ihonhoitaja. Itselleni riittää peruspuhdistus ja kosteutus sekä silloin tällöin naamio. Näihin Madaran BOOST ampulleihin kuitenkin ihastuin, juurikin kuurin lyhyyden ja käytön helppouden vuoksi. Tämä ei vie ylimääräistä aikaa, eikä ole mitenkään hankalaa. Ja kesän sekä runsaan auringon jälkeen iho tuntuikin kaipaavan ylimääräistä kosteutusta.


organic skincare


Oletko kokeillut ampullihoitoja ? Entä onko Madara sinulle tuttu luonnonkosmetiikka brändi ? Tunnelmallista tiistaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Olen kokeillut ampullihoitoja - tosin en Madaralta - ja tykkään juuri kuuriluonteisista tuotteista, sillä täällä on myös laiska ihonhoitaja;)
  Boost kuulostaa hyvältä - etenkin kun on miltei hajuton, sillä tuoksuallergikkona on muutamakin tuote joutanut roskakoriin.
  Ihanaa syksyn alkua myös sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ampullihoidot on aika toimivia, niillä saa nopeasti tuloksia. Tosin täytyy muistaa sen viikon tai 10 päivää laittaa tuote ;)

   Tykkäsin tästä Boostista ja näitä on tosiaan pari muutakin eri tarpeisiin. Madaralla on muutenkin hyviä tuotteita.

   Kiitos samoin sinulle Lady <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig