sunnuntai 2. syyskuuta 2018

BLACK & WHITE

muoti

fashion

fashion


Tiedättekö joskus sitä voi olla niin hyvällä tuulella, etteivät suunnitelmien muuttuminen haittaa ollenkaan. Tänään oli juuri sellainen päivä. En tiedä johtuiko hyvä tuuleni kauniista ilmasta, hyvin nukutusta yöstä vai asusta. Tämän päivän asuni, joka on siis näissä kuvissa oli täysi kymppi. Viihdyin nimittäin niin hyvin tässä kombossa, pitkästä aikaa mustavalkoisessa ja ihan super mukavassa. Paras asu on minusta sellainen, jossa tuntee olonsa kotoisaksi. Enkä puhu nyt koti-asuista.


fashion

muoti


Blazer In Wear // wide leg pants Black Swan Fashion * // sneakers Adidas // sunnies Furla * // bag Rebecca Minkoff  // watch Cluse * // t-shirt Zara // belt H&M // bracelet Snö of Sweden


helsinki

fashion


Meidän piti tosiaan käydä kuopuksen kanssa Amos Rexissä, mutta sinne oli noin sadan metrin jono !!! Joten otettiin asukuvat rauhassa, piipahdettiin parissa kaupassa, jonka jälkeen kuopus suuntasi omille teilleen serkkunsa kanssa ja minä vanhemman tyttären luokse kahville. Kotona pesin pari koneellista pyykkiä ja valmistauduin ensi viikon työjuttuihin. Koko päivän jaksoin ihastella lempeän aurinkoista päivää, jossa tuntui olevan vielä vähän kesää ja aavistus syksyä. 


muoti

fashion

fashion


Tälläisen päivän jälkeen on kiva aloittaa uusi viikko, vaikka tiedossa on paljon uusia asioita ja kiirettäkin. Loppuviikoksi onneksi vähän hellittää ja ehdin myös ainakin yhteen blogitilaisuuteen. Aina ei työn puolesta pääse osallistumaan kaikkiin kivoihin tapahtumiin, joihin haluaisi mennä, mutta sellaista on elämä. Aurinkoista ja kivaa viikkoa teille kaikille ! Nautitaan syksystä !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Just tuollaisessa asussa haluaisin suunnata syksyyn. Ainut vaan, että musta jakkupuku puuttuu. Musta jakku löytyy ja mustat housut, mutta ei sellaisia, joita voisi yhdistää. Tässä on mennyt useampi vuosi ilman jakkupukua. Joskus ennen muinoin se oli ihan must, ei enää. Tai ehkä jatkossakin, kunhan vaan löydän sellaisen kivan, jonka kanssa voin yhdistää valkoiset tennarit. Ihanaa aurinkoista syysviikkoa Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puvut ovat tulleet takaisin, mutta astetta rennompina kuin ennen mielestäni. Omani ei ole puku vaan ihan bleiseri ja housut, sattuvat onneksi sopimaan yhteen. Toivottavasti löydät omasi.

      Kiitos samoin sinulle Tiina !

      Poista
  2. Mä vaan näen sut just tuollaisessa asussa, toimii sun päällä täydellisesti! Tuli itsellekin mustavalkoinen inspis! Mukavaa viikkoa, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmaan just tän takia olo oli niin mainio tässä asussa :)

      Mukavaa viikkoa sinullekin Marjukka !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig