perjantai 17. elokuuta 2018

WHAT I WORE

fashion

kappahl


Blogin syksy käynnistyi eilen Ikean kuvaston pressissä Korjaamolla. Parasta tälläisissä tilaisuuksissa on inspiroituminen ja toisten bloggareiden tapaaminen. Itse innostun aina valtavasti Ikean kuvastosta, vaikken välttämättä ryntäile shoppailemaan, mutta kuvastossa on aina niin kauniita inspiraatio kuvia, että niistä saa puhtia omankin kodin laittoon. Syksyllä ( vaikkei se nyt ihan vielä ole ) sitä innostuu ihan eri tavalla sisustuksesta kuin kesällä. Eilisessä pressissä näimme ihania uutuuksia ja vanhoja klassikoita uudella tavalla stailattuna.


summer fashion

kimono


Eilisen asu oli jotain kesän ja syksyn väliltä. KappAhlin kimonoa kuvittelin käyttäväni useasti kesällä, mutta helteellä se oli aivan liian kuuma, joten käyttö jäi nyt loppukesän viileämpiin päiviin. Keväällä käytin kimonoa aina farkkujen kanssa, mutta ihan yhtä kivalta se näyttää mustien housujen ja t-paidan kanssa. Kuvat on tällä kertaa ottanut Beauty of life ja vaikka hän joutui vähän säätämään vieraan kameran kanssa, tuli minusta kuvista kivoja.


fashion

muoti


Kimono KappAhl * // t-shirt Alexander Wang // cropped pants Mango // shoes H&M // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * //  sunnies Specsavers X Ivana Helsinki




kappahl

fashion


Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Rakastan näitä vapaita arkisin, näissä on jotenkin ihan omanlainen tunnelmansa. Tosin usein kuvittelen arkivapaina ehtiväni tekemään jotenkin enemmän kuin viikonloppuisin. No, sehän ei tietenkään pidä paikkaansa, koska tunteja on täsmälleen saman verran kuin lauantaina tai sunnuntaina. 

Blogi juttujen lisksi on tarkoitus vielä tehdä muitakin kirjallisia töitä, kunhan ensin olen niihin riittävästi latautunut. Toisin sanoen ehkä vielä yksi kuppi kahvia. Rentoa perjantaita kamut !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä 
Share:

6 kommenttia

 1. Sanoppas muuta. Kesällä en katso kotia ollenkaan sillä silmällä. Kun syksy sitten saapuu alkaa sisustuslehtien selaaminen ja haluaa uutta ilmettä. Voi, kun olisikin joskus viikolla vapaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse saatan alkukesästä jonkin verran innostua sisustamisesta, aika usein se on tavaroiden karsimista, että kesä sujuisi mahdollisimman vähällä kotona. Syksyisin sitä haluaa laittaa kotia, kun tietää että talvella joutuu kotona olemaan enemmän.

   Viikkovapaat on kyllä ihania, nautin niistä suunnattomasti :)

   Poista
 2. Ihana kimono. Minun keväällä ostamani useat vaatteet jäivät pitämättä kesällä, ihanan helteen takia. Mutta hyvä niin, erittäin hyvä. Kesä oli niin täydellinen <3

  ps. rakastan arkivapaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No, mulla kävi vähän samoin ;) Moni ns. kesävaate olikin sitten liian kuuma.

   Arkivapaat on ihania <3

   Poista
 3. Kimono on kyllä kaunis, värit tulevat kivasti esiin mustien vaatteiden kanssa. Syksyisin iskee aina sisustusinto, josta joskus selviää pienimmillä muutoksilla, toisinaan haluaa tehdä jotain radikaalimpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimonossa on kyllä kauniit värit. Käytin sitä paljon farkkujen kanssa, mutta musta tuo värit paremmin esiin.

   Sanos muuta. Joskus tekisi mieli laittaa kaikki uusiksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig