sunnuntai 19. elokuuta 2018

BLEISERI & FARKUT

kesäasu

muoti


Joskus vuosia sitten bleiseri ja farkut olivat perusasuni. Silloin bleiseri oli aina musta, mutta minusta ainakin näin kesällä myös vaalea bleiseri toimii farkkujen kanssa. Tässä asussa farkut eivät ole perinteiset siniset, eivätkä kapealahkeiset. Rennommat farkut tuovat asuu jotain uutta, eikä asu näytä toimisto lookilta. Siistimmäksi ja töihinkin sopivaksi asu muuttuu vaihtamalla farkut ja paidan. Printtipaitakaan ei taida olla ihan toimistotyyliä ?


muoti

summer fashion


Syksy lähestyy halusimme sitä tai emme. Aamut alkavat olla jo viileitä ja pian onkin aika pukeutua syysasuihin. Toisaalta odotan jo syksyä, toisaalta en millään haluaisi vielä luopua kesämekoista ja muista kesä vaatteista. Kun tietää, että seuraavat puoli vuotta vähintään kuljemme neuleissa ja nilkkureissa, ei kiirettä niihin siirtymiseen ainakaan itselläni ole. Nautitaan vielä hetken aikaa kesästä, eikö niin ? Suloista sunnuntaita !


Blazer KappAhl * // jeans Zara // t-shirt Zara // bag Agnes Cesilia from Ellos * // shoes H&M // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki *


* Saatu blogin kautta 
Share:

4 kommenttia

 1. Minulla oli myös yhteen aikaan tyylinä bleiseri ja farkut. Erityisen hyvältä näyttää tuo suloinen vaaleanpunainen farkkujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon taas uudelleen innostunut bleisereistä. Kiitos Reetta <3

   Poista
 2. Kiva, kesäinen jakkuasu! Minäkin edelleen jatkan kesäisellä vaatetuksella, vaikka aamulla täytyy jo jotain pitkähihaista vetäistä päälle. Mukavaa ja kesäistä viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt alkaa jo viiletä, eilen tuntui syksyltä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig