sunnuntai 5. elokuuta 2018

KIETAISUPAITA

muoti

fashion


Nämä kuvat on otettu meidän Suomenlinnan reissulla. Tykkään hurjasti tuosta ylläni olevasta asusta ja vielä enemmän kuvien taustasta. Juuri tuon värisen seinän haluaisin meidän olohuoneeseen sohvan taustalle. No, se ei ole mahdollista, koska sohva on ikkunan edessä ja se on sille ainoa mahdollinen paikka. Huokaus.


muoti

fashion


Vaikka kuvista ei sitä huomaa, oli päivä todella kuuma. Kotoa lähtiessä luulin, että asuni on riittävän vilpoisa. Kateellisena sitten katselin kaikkia niitä, joilla oli kevyt kesämekko päällä. Saattaa tietysti olla, että mekossakin olisi tullut hiki. Oma paitani on viime kesän Hampton Republic mallistosta KappAhlista. Mallistoon kuului myös kaksi punavalko raidallista mekkoa ja nyt harmittaa etten niistä kumpaakaan ostanut. Housut ovat Gapin vuosia vanhat pellavapuuvilla sekoitetta ja ostettu joskus Lontoosta. Tähän asuun olisi ehken paremmin sopinut sandaalit, mutta mukavuus syistä valitsin lenkkarit.


specsavers

fashion


Striped wrap shirt KappAhl Hampton Republic // linen & cotton pants Gap // sneakers Adidas // sunnies Karl Lagerfeld fromSpecsavers


muoti

fashion


Kauheeta miten lomalla ollessa päivärytmi äkkiä keikahtaa ihan kummalliseksi. Osa syynä on tietysti kuuma ilma, joka on onneksi nyt väistymässä. Helteen harmillisia puolia on kuumuus öiseen aikaan ja se ettei lenkkeily ole onnistunut. Tänään onkin tarkoitus käydä lenkillä ja jos jaksan piipahdan museossakin. Mitä sinun sunnuntaihin kuuluu ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Ihana sävy paidassa, taittuuko luonnossakin pikkuisen liilaan? Kietaisupaitikset ovat kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sellanen aika kylmä sininen, yritän aina valita kylmän sävyn, koska se sopii itselleni parhaiten.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig