tiistai 7. elokuuta 2018

MADARAN CITY CC

kauneus


Kesän aikana olen käyttänyt tosi vähän meikkiä. Usein kasvoilla on vain ollut kosteusvoidetta ja kevyesti kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa kaikista kuumimpina päivinä. Sitten on ollut niitä vähemmän kuumia päiviä ja tilanteita jolloin on täytynyt olla vähän huolitellumman näköinen. Silloin käytössä on ollut Madaran City CC * voide. Tästä on kaksi sävyä ja itselläni on vaaleampi sävy, joka on juuri täydellinen, sillä helteistä huolimatta en ole juurikaan ruskettunut.


meikkivoide


Madaran City CC  voide on sopivan kevyt ja kosteuttava kesäkäyttöön, mutta peittää kuitenkin riittävästi ihon pikkuvirheitä ja tasoittaa ihon sävyeroja. Kun laitoin tätä ensimmäisen kerran olin ihan hämmästynyt juuri voiteen peittävyydestä, sillä tämä peittää jopa tummat silmänaluset itselläni, toisin kuin useimmat meikkivoiteet. 


kosteusvoide


Madaran City CC voide suojaa ihoa myös saasteilta, joten se on erinomainen valinta kaupunkikesään. Voiteessa on tietenkin myös suojakerroin SPF 15, joka on riittävä silloin kun auringossa ei olleskella pidempään. CC voiteitahan voi käyttää myös ilman kosteusvoidetta. Jos iho on hieman rasvainen, on tämä varmasti riittävä yksinään. Omalle kuivalle iholleni olen käyttänyt kevyttä kosteusvoidetta alla.


luonnonkosmetiikka


Kaiken kaikkiaan tämä on yksi kesän lempparituotteista. Plussaa tietysti siitä, että voide on luonnonkosmetiikkaa ja pakkauskin on kaunis. Onko Maradan City CC sinulle tuttu tuote ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta

Share:

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä - olen BB- ja CC-voiteiden suurkuluttaja. Kesät ja talvet;)

  VastaaPoista
 2. En ole aikaisemmin käyttänyt Madaran tuotteita, pitääpä testata tuo ehdottomasti! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Madaralla on monia ihania tuotteita, yksi suosikkini luonnonkosmetiikka brändeistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig