lauantai 4. elokuuta 2018

KUVIA SUOMENLINNASTA

helsinki

helsinki

helsinki


Tässä kuvia ihanalta reissulta, jonka teimme tyttären kanssa Suomenlinnaan. Kuvista ei huomaa kuinka kuuma päivä oli. mutta kerrankin en palellut Suomenlinnan reissulla. Ehkä kuumuudesta johtuen ei lautalla, eikä saarilla ollut myöskään niin paljon väkeä kuin etukäteen luulin. Joka oli todella mukavaa, sillä inhoan jonottamista ja väen tungoksessa ryysimistä.


helsinki

helsinki

helsinki


Meillä oli reisulla mukana huopa ja picnic-kori. Eväät ostimme mennessä kaupasta ja torilta. Huopa tulikin tarpeeseen, sillä levähdimme siinä loikoillen useita kertoa. Tytär kävi uimassa parisen kertaa suloisen pienellä Suomenlinna uimarannalla, jossa muuten on aivan ihastuttava suihku puiden siimeksessä. 


helsinki

helsinki


Olimme Suomenlinnassa useita tunteja ja kotiin palasimme vasta illansuussa. Ihana lomapäivä, ei ollut kiirettä minnekään, seura oli parasta, mukana herkulliset eväät, upea aurinkoinen ilma ja kerrankin sain kuvata ihan rauhassa niin paljon kuin jaksoin.


helsinki

helsinki

helsinki


Kotikaupungissa retkeily on mukavan rentoa, ja kun tietää että voi palata takaisin koska tahansa, puuttuu retkeilystä kokonaan kiire ja näkemisen pakko. Voi keskittyä täysillä hetkeen ja nauttia olostaan. Helsingissä on monia niin ihania paikkoja ja on hauskaa käydä niissä eri vuoden aikoina. Suomenlinnakin on upea myös talvella. Silloin voi käydä museoissa ja kahviloissa ja hyvällä onnella nauttia lumisesta maisemasta. Mikä on sinun suosikki kohteesi Helsingissä ? Ihanaa ja rentoa viikonloppua ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig