torstai 2. elokuuta 2018

PELLAVAHOUSUT

muoti

kesämuoti


Pellavahousut ovat ihanan vilpoiset helteillä ja kiva valinta niihin päiviin, kun ei halua pukeutua kesämekkoon. Omat pellavahousuni ovat hennon vaaleanpunaiset ja edustavat vaatekaappini ekologisinta hankintaa siitä huolimatta, että ovat edulliset ketjuliikkeen eli H&M housut. Ai miksikö ajattelen, että nämä ovat ekologiset ? No, housut on ostettu kuopuksen ensimmäisenä kesänä eli 17 vuotta sitten. Aika huimaa, eikö ?


nanso

h&m


Vaatteen käyttö-ikä mielestäni ratkaisee sen onko se loppupeleissä ympäristö ystävällinen. Ekologisinkin vaate muuttuu ympäristölle rasitteetksi, jos hylkäät sen yhden käytön jälkeen. 17 vuotta yksien housujen kanssa on toki pitkä aika, eivätkä muut vaatteeni ole näin pitkä-ikäisiä. Nämä housut ovat kuitenkin kestäneet aikaa niin materiaalin kuin mallinsakin osalta. Tosin käytän niitä harvakseltaan vain kesällä, mutta joka kesä puen ne yhtä iloisen ajalkaani. Nämä ovat niin ihanat.


lidl

summer outfit


White blouse Nanso * // linen pants H&M // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // sneakers Superga // basket bag Lidl *


kesä muoti

linen pants


Löytyykö sinun vaatekaapistasi joitakin vanhoja vaatteita, joista et raaski luopua ? Olisi kiva kuulla myös tarina niiden takana ? Tunnelmallista torstaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

5 kommenttia

 1. Mua harmittaa, etten ole säästänyt joitain lemppareita eri vuosikymmeniltä. Mun vaatekaapin vanhin juttu taitaa olla 90-luvulla hankittu vyö, jota käytän edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Tänä kesänä olen haikeudella muistellut 80-luvun shortsejani ;)

   Poista
 2. Pellavahousut ovat myös mieleeni. Ja wau miten nuo ovat sinulla säilynytkin, mutta kuten sanoit malli kestää aikaa materiaalin ja mallin suhteen. Minun vanhin vaatteeni taitaa olla Boomerangin mekko, KÄÄK muuten 20 vuotta vanha, nyt kun aloin laskemaan!! Juu, ja aivan ihana mekko onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää housut on aina välillä käyneet kirppiskasassa, mutta onneksi olen ne pelastanut sieltä. Sun mekko kuulostaa ihanalta, jos olet säilyttänyt sitä 20 vuotta, täytyy sen olla erityinen :)

   Poista
 3. Heitin pari kuukautta sitten 18 vuotta vanhan HM-pellavaneuleen, lopulta monivuotinen lemppari oli hiutunut niin, ettei sitä enää voinut käyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig