tiistai 31. heinäkuuta 2018

LOMA

mos mosh

mos mosh


Täällä ollaan vihdoin ja viimein heitäydytty lomalle. Kolme ensimmäistä lomapäivää on mennyt ihan vaan nukkuessa ja ihmetellessä sitä, ettei aikatauluja ole. En kyllä muista milloin olisin viimeksi näin nauttinut lomalle jäämisestä. Ehkä se johtuu siitä, että lomaa on vain murto-osa edellis kesien lomista ja melkein suurin osa kesästä on kulunut töissä. Varsin erilaien kesä siis.


dots

lomalla


Ihanaa on myös se, että nämä mahtavat kesäiset ilmat jatkuvat vielä ja saan minäkin nauttia niistä lomalla. Tänä kesänä onkin varmaan joaiselle lomailijalle osunut kauniita loma-ilmoja. Loman kunniaksi käytiin tänään aamukahvilla kuopuksen kanssa Cafe Torpanrannassa, rennosti puolen päivän aikaan. 


kesämuoti

summer dress


Summer dress Mos Mosh ( from Dots * ) // sneakers Adidas // sunnies Furla * // basket bag Ellos *


happy

helsinki


Onnellinen olen myös siitä, että molemmat tyttäret ovat palanneet matkoiltaan. Oli kuulkaa välillä outoa, kun kotona oli vain pojat ja useimmiten heistäkin vain yksi. Jotenkin tyttöjen kanssa on vaan paljon enemmän yhteisiä juttuja nyt kun lapset ovat jo melkein aikuisia. Bloggaamisenkin kannalta on helpompaa kun tytöt ovat palanneet, sillä he kuvaavat useimmat asukuvani. Pojat eivät ole kuvaamisesta oikein innostuneet. Tänään on vielä treffit vanhemman tyttären kanssa, tehdään jotain kivaa yhdessä. Muillekin lomapäiville olen suunnitellut kivaa tekemistä, mutta rennolla lomamielellä.
Aurinkoista viikon jatkoa kaikille !
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig