lauantai 28. heinäkuuta 2018

SUMMER IN THE CITY

sisustus

idkuva


Kuvat tähän postaukseen oli jo ladattuna, mutta jäin miettimään mitä kirjoittaisin kesästä kaupungissa. Aikaakaan ei oikein ollut, sillä helle ja työ vei voimat niin etten jaksanut istua koneen ääreen kirjoittamaan.


kesä kaupungissa

helsinki


No, mutta tänään alkoi loma ja heti aamulla sain muistutuksen siitä miksi kesä kaupungissa on ihan paras. Kuumuuden takia olen nukkunut ikkuna auki. Viime yönä oli kuintekin ihan tyyntä ja ikkunasta lenteli sisään hyttynen. Aamulla sitten heräsin silmä melkein muurautuneena umpeen ja käsissäkin oli laajoja punoittavia kohtia hyttysen puremien ympärillä. Ei auttanut muu kuin tehdä aamulenkki apteekkiin ja hakea helpotusta oloon. Kuinkakohan kävisi maalla, jossa httysiä on enemmän ? 


kesä

munkkiniemi


Kesäkaupungissa parasta minusta on juuri kaupungin mukavuudet. On kahviloita, kauppoja ja ratikalla pääsee helposti joka paikkaan. Sateen sattuessa voi käydä museossa tai kirjastossa. Helteellä viettää aikaa kaupungin lukuisilla rannoilla tai saarilla. On kauniita puistoja joihin voi mennä istuskelemaan kirjan kanssa tai piknikille.


helsinki

helsinki


Kesäkaupungissa aikaa voi viettää kuljeskellen ympäriinsä tuttuja ja tuntemattomia katuja. Käydä torilla ja tutustua kotikaupunkiin turistin silmin. Löytää uuden ravintolan tai poiketa sisään siihen vanhaan tuttuun ja viettää kokkailuvapaan päivän.


helsinki

helsinki


Hyttysen puremat olivat hyvä muistutus itselleni siitä, että kannattaa nauttia täysillä omasta elämästään ja viettää kesää juuri niikuin itselle parhaiten sopii. Sillä pakko tunnustaa, että olen vähän haikeana katsellut muiden mökkikuvia, mutta se ei kertakaikkiaan ole oma juttuni. En todellakaan halua kärsiä edes kauniin maiseman takia. Mukavuus ennenkaikkea. Sitä se oikea loma on.

Vietätlö kesäsi mieluiten maalla vai kaupungissa ? Leppoisaa lauantaita !
Share:

4 kommenttia

 1. Eih, mulla on kans kerran hyttynen pistänyt silmän alle, on muuten viheliäinen saada laskemaan. Maalla n aina hyttysverkot ikkunoissa, ei puhettakaan ilman. Mut kaupunkiasuntoonkin saa asennettua sellaiset ja halvalla. Esim. Tokmannilla en tiedä olisko Primassakin yms. on sellaisia tarranauhalla asennettavia itse sopivan kokoisiksi leikeltäviä verkkoja, jotka voi laittaa oikeastaan ikkunaan kuin ikkunaan, ilman että haittaa kiinni laittoa. Ne eivät ole mitään lopullisia ratkaisuja, koska tarrojen liima alkaa kuumuudessa heikentymään ja sitten pitää vaihtaa, mutta noin muuten kelpo ratkaisu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Mulla tosiaan hyttynen pisti yläluomeen ja muurautui koko silmä umpeen. Otn siihen antihistamiinia, se auttaa aika nopeasti ja vähentää muutenkin pistosten aiheuttamaa turvotusta sekä kutinaa.

   Poista
 2. Maalla kesää viettelen ja tykkään, en ole tottunut kaupungin hälyyn, kun olen ikäni täällä maalla asunut. Tänä kesänä hyttysiä on meillä vähän, mutta ikkunota ei voi kyllä pitää auki, ilman verkkoja. Kaupungeissa tykkään silti kesällä käydä, nytkin Helsingin reissua odotellaan. Ihanaa istua terasseilla ja katsella ihmisvilinää ja sitten palailla tänne maaseudun rauhaan.

  Hyvää lomaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta lomalta. Mä olen niin kaupunkilainen, että viihdyn parhaiten täällä. Maalla saa varmasti levättyä paremmin sekä irtauduttua arjesta helpommin.

   Kivaa loman jatkoa sinnekin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig