lauantai 7. heinäkuuta 2018

ESSENTIALS

specsavers

beauty


Kuluneella viikolla olen tosiaan hurahtanut lopullisesti vaaleanpunaiseen. Se taitaa nyt sitten olla oma kesävärini 2018. Nuo Specsaversiltä saadut Kylie Monique Eyewearin * aurinkolasit on aivan ihanat. Kevyet ja söpöt. Alkuun vierastin tuota läpinäkyvyyttä hieman, tuntui nimittäin hassulta kun silmät näkyivätkin lasien takaa. Kuvissakin joutuu oikeasti skarppaamaan ettei silmät mene kiinni, mitä itselleni tapahtuu varsin usein.


beauty

summer essentilas


Olen myös jäänyt koukkuun jo yhden käyttökerran jälkeen noihin Kocostarin Eye Patch * lappuihin. Blogin kautta tosiaan tutustuu kaikkiin jänniin juttuihin, noitakaan en tiennyt tarvitsevani ennenkuin kokeilen. Naamioitanhan ei usein suositella levitettäväksi silmienympärystän herkälle iholle, joten nämä silmien omat naamiolaput ovat tosi kätevät. Niin ja tuo purkkikin on kaunis.

Tangle Teezerin * harjoja itselläni on käytössä muutama erilainen, mutta ne ovat isoja ja hankalia kuljetettavaksi mukana. Kesäkassin sopiikin siis täydellisesti tuo anaskuvioinen matkaversio, jossa on  kätevä kotelo harjaosan päällä. Kuvista ei valitettavasti näy hento vaaleanpunaisen reunus. Mitkä ovat sinun kesäsuosikit ? Aurinkoista viikonloppua kaikille !


* Saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig