torstai 5. heinäkuuta 2018

P I N K

summer fashion

kappahl

kesä
 

Täällä jatkuu ihastus vaaleanpunaiseen, sillä tänään asuna oli melkein päästä varpaisiin vaaleanpunaista. Harmi vaan ettei ilma ollut kovin suotuisa asulleni, sillä kastuin ennen kuvia sateessa. No, aamulla laitetut hiukset oli sen jälkeen miten sattuu. 


summer

kesä

kappahl, ellos, adidas


Kuvien vaaleanpunaiset lasit on Specsaversiltä ja Kylie Minoque mallistosta. Ne on ihanan hennon vaaleanpunaiset, niillä todellakin katselee maailmaa ruusunpunaisten linssien läpi. Hassua miten sitä aina innostuu jostakin väristä. Mustan ja valkoisen lisksi rakastan hentoa vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Niitä molempia on ollut pieninä annoksina vaatekaapissani jo vuosia, mutta aina välillä niille tuntuu olevan enemmän käyttöä. Murretut syksyn värit eivät sen sijaan tunnu yhtään omilta. Talvellahan ihastuin punaiseen, mutta sitä ei ole meille sisustukseen eksynyt.

Nyt kiirehdin katsomaan tämänhetkistä lempiohjelmaani eli Remontilla rahoiksi. Onko joku muu koukuttunut tähän australialaiseen remppaohjelmaan ? Tunnelmallista torstia-iltaa !


Pink suit KappAhl * // white long shirt Nanso * //  sneakers Adidas  // basket bag Ellos * // sunnies Kylie Minoque Eyewear Specsavers


* Saatu blogin kautta
Share:

12 kommenttia

 1. Sekä vaalean- että tummanpunaista on tänä kesänä ollut ylläni useammin kuin koskaan eikä keväällä alkanut innostus näytä laantuvan kummankaan osalta. Kiva jakkupuku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hauskaa miten sitä innostuu jostain väristä ;) Kiitos <3

   Poista
 2. Olen kerran tainnut vahingossa kääntää telkkarin päälle siihen aikaan kun tuo remontilla rahoiksi on tullut, mutta en tosiaan jäänyt koukkuun, koska en katso miltein lainkaan telkkaria. :D Todella kiva ja raikas kesäasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä olen itsekin katsonut todella vähän telkkaria, mutta tuo pitää kuitenkin nähdä :) Kiitos Jonna <3

   Poista
 3. Tosi kiva asu, tykkään. Minäkin olen koukussa Remontilla rahoiksi-sarjaan, ihan huippu! -MaaritL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Maanataita odotellessa ;) Remontilla rahoiksi on ollut jo useampana kesänä suosikkini.

   Poista
 4. Hento ja vähän vahvempikin vaaleanpunainen kuuluu ehdottomasti suosikeihin. Ihana kesäasu, nuo paksupohjaiset tennari tuovat siihen kivasti roheutta<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig