sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

VIIKONLOPPU ASU

kesä


Viikonloppuisin tulee usein pukeuduttua rennommin ja kuvien asu on juuri sellainen mihin pukeudun itse asiassa aika usein. No, nyt on onneksi ollut hieman lämpöisempää, ja nämä asukuvat ovatkin perjantai aamupäivltä, jolloin vielä oli viileää.

Farkku-asu saattaa olla heman tylsäkin, mutta kun siihen yhdistää raidallisen paitapuseron ja neuleen hartioille, tulee asusta mielenkiintoisempi. Tässä asussa on kaikki vähän ylisuurta, mutta sama toimii ihan normikokoisenakin luulisin.


fashion


Oversize denim jacket H&M // jeans Black Swan Fashion // oversize shirt Weekday // cashmere knit Mos Mosh * // sneakers Adidas // basket bag Ellos // sunnies Kylie Minoque Eyewear Specsavers *


fashion


Perjantaina vietin vapaapäivää äidin kanssa, kävimme lounaalla ja pitkällä kävelylenkillä. Eilinen päivä sujuikin sitten töissä ja kotona puuhastellen. Eilen oli taas kesämekkopäivä ja näyttäisi siltä, että tänäänkin voi pukeutua kesäisen kepeästi. Mietin juuri kuinka harva asu tänne blogiin loppujen lopuksi päätyykään. Aina ei ole aikaa kuvata tai ei ole kuvaajaa. Juuri nyt olen oikeastaan ilman kuvaajaa, sillä molemmat tytöt ovat matkoilla ja nämäkin kuvat ovat äidin ottamia.


outfit


Millaisia sunnuntai suunnitelmia sinulla on ! Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Ihanan rennon oloinen asu! Tuossa on mukava viettää vapaata. Lämpöistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Asu on rento ja mukava, just täydellinen viikonlopouun.
   Aurinkoista viikon jatkoa sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig