keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

WHAT I WORE

helsinki

wool coat, jeans, sneakers

albertinkatu


Viime viikolla ehdin jo käyttämään lenkkareita, ja kyllä askel oli kevyt. Nyt on taas palattu talvikenkiin, mutta ehkä taas loppuviikosta on lenkkarikelit ? Pääsiäisen lumipyry sai ainakin oman mieleni matalaksi ja mietin että tuleeko se kevät koskaan ? Kuvien asulla muuten palelin ihan hirveesti, sillä vaikka päivä oli aurinkoinen, kävi kaduilla aikamoinen viima ja aika nopeasti luovutin ja laitoin pipon taas päähän. 


agnes cecilia bag


Wool coat Marc by Marc Jacobs // cashmere knit Mos Mosh / Dots * // jeans Zara // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * //  sneakers Nike  // leather bag Agnes Cecilia / Ellos * // wool scarf Tie Rack // bag Nanso


marc by marc jacobs

helsinki

wool coat, cashmere knit, jeans


Viikko on jo puolessa välissä ja kaikenlaista kivaa on tiedossa loppuviikoksi, muutama arkivapaakin osuu tällä viikolle. Vapaapäivät arkisin on ainakin itselleni loistojuttu, nautin niistä ihan erilailla kuin viikonlopun vapaista. Käyn usein kahvilla, museoissa ja tietenkin blogia voi tehdä ihan eritavalla kuin viikonloppuisin. Pidätkö lomapäivistä arkisin ? Kivaa keskiviikkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Kiva asukokonaisuus, voi miten minäkin oottelen jo tennari ja ballerina kelejä! Arkivapaat ovat loistojuttu, mulla sellainen huomenna :)

  Kivaa loppuviikkoa Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tennarit jalassa elämäkin tuntuu kevyemmältä ;) Olen niin ihastunut arkivapaisiin, tuntuu että rentoudun paremmin kuin viikonloppuisin.

   Kiitos samoin sinulle Sari <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig