maanantai 2. huhtikuuta 2018

KEVÄTMEKKO

mosmosh

kevätmekko

mos mosh


Ulkona pyryttää sakeasti lunta, kuvissa sen sijaan tanssahtelen kepeästi kevätmekossa. Kukallinen mekko on Mos Moshin* ja Dotsista. Tykkään hurjasti mekon kukkaprintistä ja trumpettihihoista, jotka heilahtavat käsien liikkeiden mukaan. Mekossa on myös vuori ja vyö, joka tekee siitä monikäyttöisen. Nyt ei muuta kun haaveilemaan helteisestä kesästä, auringonpaisteesta ja sandaaleista.


dots

kukkamekko

dots, mos mosh


Mos Moshin kukallinen mekko sopii kevään ja kesän juhliin, mutta kuten näkyy voi sillä viettää myös pääsiäistä. Kuvatessani mekko huomasin sen sopivan myös täydellisesti meidän olohuoneen sisustukseen. Ei hassumpaa. Tämä kevät ja vuosi jää varmasti itselläni mieleen juuri kukkakuoseista, niin paljon niitä on vaatekaappiin päätynyt. 

Pääsiäistä olemme viettäneet kotona rentoutuen ja herkutellen. Eilen kävimme tyttären kanssa kävelylenkillä, tänään taitaa jäädä kävelyt tekemättä niin sankka on lumipyry ulkona. Eiköhän se kevät sieltä kuitenkin pian tule. Miten sinun pääsiäispyhät ovat sujuneet ? Leppoisaa pääsiäisen jatkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Ihana ja mikä väri 😍 Just tänään tosin ei tunnu hirveän keväiseltä 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri on kyllä täydellinen <3 Hih, ei todellakaan ;)

   Poista
 2. Suloinen mekko <3 Sopii sinulle hyvin.

  Aurinkoa viikkoon !

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig