lauantai 31. maaliskuuta 2018

KEVÄÄN VIHREÄÄ

gant home

viherkasvit

viherkasvit


Tänä keväänä olen ihastunut vihreään, väri jota ennen en ole voinut sietää sisustuksessa. Innostus sai alkunsa viherkasveista, joita on tullut pitkän tauon jälkeen kotiimme lisää pikkuhiljaa. Viherkasvien lisäksi sohvalle on päätynyt muutama viheräsävyinen tyyny ja haaveilen edelleen muutamasta vihreästä ja pyöreästä maljakosta.


moshmos


viherkasvit

hay


Muuten sisustuksessa ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Ikean sohvan edessä ovat edelleen Hayn pikkupöydät, sohvan sivulla marokkolainen tarjotinpöytä ja mattona on Ikean mustavalkoinen villasekoitematto, joka kerää likaa ihan älyttömästi. Siitä huolimatta rakastan mustavalkoista mattoamme.hemtex, plantagen, ellos


Vaaleanvihreä uusi tyyny on Gant Homen kevät kesä 2018 mallistosta, toinen vihreäsävyinen tyyny on Anett Weelinkin Mystic jungle, tummanvihreä tyyny on Ikean, vaaleanpunaiset H&M Homen ja mustavalkoien tyyny on Kodin 1. Vihreä kukkaruukku on Elloksen, tuoksukynttilä Hayn pöydällä Hemtexin, kasvit Plantagenista, jossa olen viime aikoina käynyt aika usein.


tyynyt

plantagen, hemtex

viherkasvit


Peikonlehdestä vielä sen verran, että johtuukohan vaaleanvihreä väri liiasta valosta vai huonosta lannoituksesta ? Kavi oli pieni ja tummenvihreä sen ostaessani, nyt se on kasvanut valtavasti mutta samalla menttänyt väriään. Täytyy kokeilla jos siirtäisen sen ikkunalaudalta lattialle, jolloin se ei saisi niin paljon valoa. Leppoisaa lankalauantaita ! 
Share:

4 kommenttia

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä kuvia! Tuo vihreä Elloksen kuukkaruukku on söpö. Täytyypä käypä kurkkimassa heidän sivuillaan jos meillekin löytyisi joku kiva ruukku.
  Mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :) Elloksella on kauniita pienesineitä kotiin, kukkaruukkuja tarvitsee aina.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig