lauantai 7. huhtikuuta 2018

BIG IN JAPAN

kappahl

limited edition, kappahl


KappAhlilta on taas ilmestynyt Limited Edition mallisto, tällä kertaa mallisto on japanilais henkinen pritteineen ja yksinkertaisine leikkauksineen. Malliston nimi on Big in Japan ja siitä myydään verkkoakaupassa sekä Helsingin Forumin myymälässä. 

Itse olen aivan rakastunut tähän mallistoon, yksinkertaiset leikkaukset tekevät vaatteista monikäyttöisiä ja malliston printit ovat hurmaavia. Kuvien Kimonon * aion tietysti yhdistää rennosti farkkujen, teepparin ja tennareiden kanssa.


nailpolish


Hauskasti kaapistani löytyi Makiash * kynsilakkoja kimonoon sopivissa väreissä. Makiashin kynsilakoissa on hurmaavia värejä, ne on helppo levittää ja kestävät kynsissä pitkään jopa ilman päällyslakkaa. Itse tykkään kesällä käyttää leikkisiä ja hieman rohkeampiakin värejä kuin talvella. Joskus tietysti asu vaatii hillityt kynnet ja silloin turvaudun tuttuihin nuden sävyihin.


kappahl, limited edition

spring fashion


Ensi viikoksi onkin luvattu aurinkoisia ja keväisiä ilmoja, joten pääsen varmasti käyttämään uutta kimonoani, tosin vielä takin alla. Tästä varmasti tulee yksi tulevan kesän suosikeista ja luultavasti myös vaatekappale, josta en luovu koskaan. Rakastan tuota printtiä ja sen värejä. Aurinkoista viikonloppua !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

 1. Ainut tylsyys on siinä kun niitä ei pääse katsomaan ja sovittamaan. Helsinki on liian kaukana, vaihtoehdoksi jää nettikauppa haluaisin niin nähdä ne ennen ostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin. Näissä Limited Edition mallistoissa ideana kuitenkin on niiden rajallinen saatavuus, edelliset mallistot ovat käsittääkseni loppuneet nopeasti niin myymälästä kuin nettikaupastakin.
   Nettikaupan tuotteet saa kuitenkin halutessaan palauttaa. KappAhlin nettikaupan kuvat ovat minusta todentuntuisia ja kaikista tuotteistahan on myös materiaalitiedot.

   Poista
 2. Ihanan värikkäitä printtejä! Ymmärrän kyllä ihastuksesi! :)
  Tuo kynsilakkamerkki onkin mulle vieras, nuo värit näyttävät tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aivan rakastunut tähän ;) Makiash on ruotsalainen brändi, meikkejä ja kynsilakkoja. Jonkun ex-mallin luoma, en muista nyt nimeä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig