sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

MIX & MATCH

ganni coat

villakangastakki


Talvi senkun jatkuu, eikä ole tietoakaan keväisistä ilmoista. Jotenkin sitä on jo ihan kyllästynyt paksuihin neuleisiin ja olen yritttänyt löytää omasta vaatekaapistani muutakin ylleni. Kerrospukeutuminen ratkaisee ongleman melko tehokkaasti, kevyiden ja keväisten paitapuseroiden alle puettu teeppari ja päälle vedetty neule auttaa pysymään lämpöisenä.


ganni, samuji, agnes cecilia

kappahl,agnes cecilia bag


Omasta vaatekaapistani löytyy paljon yhteensopivia vaatteita. Selkeä väripaletti ja oman tyylin tunteminen auttavat kokoamaan garderobin, jotka sopivat toisiinsa. Periaatteessa hankin vaatteita ja asusteita sen mukaan, että ne sopivat jo vaatekaapissani oleviin. Harmikseni ihan kaikki ei kuitenkaan sovi ihan kaiken kanssa. Luulen, että rajauksen pitäisi olla tiukempi kuin itselläni on. Sillä, vaikka osa vaatteistani sopii värin puolesta yhteen, saattaa vaatteen malli rajoittaa yhteensopimista. Kuinka harmillista. Olisi ihanaa, jos omistaisi täydellisen mix & match- vaatekaapin. 


winter outfit

ganni


Wool coat Ganni // knit Nanso * // striped long shirt KappAhl * // jeans KappAhl * // beanie Samuji // leather ankle boots Zara // sunnies Ray-Ban // leather bag Agnes Cecilia *


kappahl, agnes cecilia, samuji, zara, ganni, ray-ban, nanso

ganni cota, agnes cecilia bag, ray-ban sunnies


KappAhlin Limited Edition Stripes pitkä paituli on ollut päällä pakkasista huolimatta jo muutaman kerran, olen pukenut sen ylle neulepaidan ja itse tykkään tästä kombosta tosi paljon. Keväällä aion kokeilla paitaa myös leveiden housujen ja tennareiden kanssa. Juuri nyt minua viehättääkin tälläiset hieman yllättävätkin yhdistelmät ja liehuvat helmat. Ehkäpä se on sitä kevään ja kesän kaipausta.


kappahl

ganni coat, kappahl jeans, samuji beanie, agnes cecilia bag


Ajatelkaa, että olemme jo maaliskuussa ja ihan pian on pääsiäinen. Harmillisesti talvi vielä jatkuu, mutta eiköhän huhtikuussa ole jo keväisempää. Hope so. 

Viikonloppu jatkuu täällä normaaleissa merkiessä eli rentoilua, unta ja kotihommia. Ja tietysti blogia siinä sivussa. Yritän aina myös viikonloppusin käydä kurkkimassa muiden blogeja ja aktivoitua kommentoimaan, sitä tulee nykysin tehtyä ihan liian vähän. Viikolla olen oikeastaan ihan liian kiireinen, mikä on harmillista. 

Miten sinun viikonloppusi on sujunut ? Suloista sunnunntaita !


* Saatu blogin kautta  
Share:

4 kommenttia

  1. Käyn aina lukemassa blogisi erityisesti sunnuntaina kun toivotat "Suloista sunnuntaita!"😊

    VastaaPoista
  2. Upea asu ! Tuo laukkuhan on todella kaunis, yhdet Agnes Cecilian kengät lähti jo tilaukseen ;)

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig