lauantai 17. maaliskuuta 2018

GANT HOME kevät & kesä 2018

tyynyt

gant home


Lisääntyvän valon myötä tekee mieli siivota koko koti. Tiedättehän sen tunteen kun tulee kotiin auringonpaisteessa ja huomaa miten pöly leijailee ? Itse inhoan sellaista koko koti kerralla siivousta, joka pahimmassa tapauksessa kestää päivän tai parikin. Siksi yritän siivoilla vähän kerrallaan, ettei koskaan tarvitsisi tehdä sellaista koko koti ylösalaisin siivousta.


spring summer

gant home


Piipahdin katsomassa Gant Home kevät/kesä 2018 kokoelmaa Marsaanan showroomilla ja viimeistään nämä ihastuttavat kesäiset kuosit antoivat puhtia kevätsiivoukselle. Viime viikonloppuna pesin sohvanpäälliset, homma jota oikeasti inhoan. Ei siksi että se olisi kovin työlästä, vaan siksi että on kurjaa kun joutuu katsomaan sohvaa ilman päällisiä muutaman päivän. Tästä ongelmasta pääsisi kun ostaisi sohvaan vaihtopäällisen. Laitetaan harkintaan.


kevät kesä

gant home


No, mutta takaisin Gant Home kevät/kesä  2018 mallistoon. Mallisto on klassisen ajaton moderneilla yksityiskohdilla. Väripaletti sisältää valkoisen, mustan ja harmaan eri sävyjä yhdistettynä kauden kesäisiin pastelleihin. Mallistossa on hempeää vaaleanpunaista, keväistä vaaleanvihreää ja kesäisiä sinisen eri sävyjä.


tyynyt

makuuhuone

gant home


Gant Homen kevät/kesä 2018 malliston vuodevaatteissa on ylellisiä klasikkotekstiilejä ja sesongin uutuuksia: raitoja, graafisia kuvioita sekä paisley-kuoseja. Hennon vaaleanpunaiset luonto-aiheiset kuosit huokuvat herkkyyttä. 

Itse ihastuin hentoon vaaleanvihreään, joka sopii kauniisti yhteen harmaan ja valkoisen kanssa. Myös nuo hennon vaaleanpunaiset vuodevaatteet sopisivat täydellisesti makuuhoneeseeni. Kesä tulisi askeleen lähemmäksi, kun sängyssä olisi herkät luontoaiheiset vuodevaatteet.

Meillä jatkuu kodin kevätsiivous pienin askelin, vähän kerrassaan. Samalla sisustaen kotia kevääseen.

Muuttuuko teillä koti vuodenaikojen mukaan ? Mikä on sinun kevät värisi ? Aurinkoista viikonloppua kaikille !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig