tiistai 13. maaliskuuta 2018

BABY BLUE

dots

second female, victoria beckham, ecco

second female neuletakki


Kuvien hempeän keväinen asu on tämän hetken lemppareitani. Olen vuosia rakastanut hentoa vaaleansinistä ja vaaleanpunaista, erityisesti keväällä kun valo lisääntyy ne tuntuvat tuovan asuun kuin asuun kepeyttä. 

Neuletakki on Second Femalen * ihanan lämpöinen Brook, jota on aina mallistossa kauden väreissä. Valkoisen teepparin ja farkkujen kanssa rento, mukava ja tyylikäs. Second Femalen Brookia saa Dotsista, jonne kannattaa poiketa, jos sattuu liikkumaan Helsingin keskustassa päin. Liikkeeseen tulee juuri nyt jatkuvasti ihania kevätuutuuksia.


second female brook knit

dots


Kuvat on muuten napattu upeassa galleria Helsinki Contemporaryssa, jossa on ihastuttava valo. Kuvien tuoli on Elloksen, ja eikö siinä olekin kaunis vanhan roosan sävy ? Taustalla näkyvä taulu Miikka Vaskolan, jonka näyttely oli esillä, kun kävin paikalla Elloksen pressissä. 


dots

dots


Vaikka ajatukset ovat jo keväässä ja kesässä, ei ulkona juuri nyt ole kovin mukavaa. Vesisade on saanut kadut vaarallisen liukkaiksi ja ulkona näyttää varsin harmaalta. Loppuviikoksi on luvattu pakkasta, saa nähdä koska talvi oikeasti kääntyy kevääksi. No, mutta onneksi kevättä voi fiilistellä kääriytymällä hempeään kevätneuleeseen. Väreillä on mielestäni voimakas vaikutus mielialaan, siitäkin huolimatta, että usein valitsen mustaa. Keväisin kuitenkin pukeudun mielelläni vaaleisiin neuleisiin ja paitoihin, ne myös sopivat paremmin talven jäljiltä kalpeaan ihoon. Pukeudutko keväisin vaaleampiin väreihin ? Tunnelmallista tiistaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

12 kommenttia

 1. Kaunis neuletakki ja sävy on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Siinä on tuollainen hieman kylmä sävy, mielestäni sellaiset sopivat itselleni parhaiten.

   Poista
 2. Aika jännä väri tuossa neuletakissa, ei mitenkään perinteinen vaaleansininen. Näyttää kivalta sun päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta väri on ihastuttava, hieman lilaan vivahtava.

   Poista
 3. Tuo asu olisi just mun :)
  Ja tuo tuolikin... jos mulla ei olisi tuolinostokieltoa... hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että tykkäät <3
   Tuolit on siitä hankalia, ettei niitä voi hankkia kovin montaa ;) Haluaisin tuon tuolin, sille ei vain ole meillä paikkaa.

   Poista
 4. Taas niin kiva asu. Itse olen enemmän vaaleanpunaisen pitäjä, mutta sulle käy molemmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) On aika hassua miten sitä päätyykin käyttämään sitä mustaa niin paljon, vaikka moni muukin väri sopii. Pastelleja itselläni kyllä on aina jonkin verran vaatekaapissa.

   Poista
 5. Suloinen neuletakki <3

  -Katja

  VastaaPoista
 6. Ihan aväri neuletakissasi!

  Olen niin kyllstynty kylmän, liukasteluun ja talvivaatteisiin. Pari päiväää sitten onneksi huomasin narsissien kurkottelevan kohti valoa hangen vieressä, kevät taitaa tulla sittenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli <3

   Samoin, ensin oli sadetta ja mustaa, nyt tuntuu etei talvi halua poistua ollenkaan ;) Mutta, kyllä se kevät tulee, ennemmin tai myöhemmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig