keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

ESSENTIALS

luonnonkosmetiikka


Viime aikoina minulla on ollut paljon kiireitä sekä työn että oman elämän puolella. Joskus on vaikea muistaa mitä kaikkea pitää ehtiä tehdä ja milloin missäkin pitää olla. Olen opetellut aikatauluttamaan elämäni, vaikkei se ole minulle luontaista. Mieluiten eläisin ilman aikatauluja. Erilaiset muistikirjat ja kalenterit auttavat pitämään elämän järjestyksessä. Käytän sekä puhelimen kalenteria että paperisia versioita. Ei varmaan ole yllätys että useinmiten kalenterini ja muistikirjani ovat mustia.


mutanaamio

natural skincare


Kiireen , stressin ja saasteiden  keskellä saattaa ihokin reagoida. Itselleni harvemmin onneksi käy näin, ehkä minulla ei ole tapumusta siihen tai sitten en oikeasti ole stressaantunut. Ilmansaasteille emme kuitenkaan voi itse mitään. Madaran luonnonkosmetiikka tuotteista olen tykännyt eikä Madaran Anti-pollution Charcoal & Mud Repair Mask * tuottanut pettymystä. Hiili ja mutanaamio taistelee saasteiden vaikusta vastaan ja samalla ikääntymisen merkkejä vastaan. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja olen ottanut sen osaksi ihonhoitoa. Madaran Smart hiili & mutanaamiossa on A-vitamiinia, hoitavaa B-vitamiinia sekä 17 eri aminohappoa, hivenaineita sekä hyviä bakteereja. Naamio tuo iholle välittömästi hehkua ja elinvoimaa, poistaen väsymyksen merkit. Loistotuote.


madara

madara, cluse, calender, notebook


Viime aikoina olen ollut kevään johdosta innostunut kukkakuoseista ja hempeistä väreistä. Siitä huolimatta en varmaan koskaan tule luopumaan yksinkertaisista, eleettömistä ja mustavalkoisista vaatteista, asusteista ja muista jutuista. Eilenkin olin taas liikkeellä kokonaan mustassa asussa. Mustassa varmasti viehättää huolettomuus ja helppous. Täydellinen väri silloin kun on kiire ja ei oikeastaan jaksa / ehdi miettiä mikä mihinkin sopii. Mikä on sinun luottovärisi, johon turvaudut silloin kun ei ole aikaa ? Kivaa keskiviikkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

7 kommenttia

 1. Kylläpä taitaa minukin luottaväri olla musta kun vaatekaappia katsoo :)
  Tuttu ja turvallinen, nyt keväällä olen haalinut kaappiini värejä.

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun keltainen takkisi onkin aivan ihana väripilkku :) Musta on niin helppo väri, mutta keväisin itse usein kaipaan värejä enemmäm.

   Kiitos samoin Sari <3

   Poista
 2. Mustahan se on minunkin luottovärini vaikka värianalyysit kertovatkin, ettei se minulle sovi. Mutta musta vaan on niin käytännöllinen - kaikki sopii kaikkeen ja toki se on myös minun töissäni välillä vähän pakollinenkin;)
  Kalenterin vaihdoin monen vuoden kärvistelyn jälkeen sähköiseen - siinä pystyn pitämään sekä työasiat että henkilökohtaiset asiani "samoissa kansissa". Hyvin olen pärjännyt vaikka muuta uskoinkin. Muistikirjoista en silti luovu. Niistä mustista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvalle meistä musta oikeasti sopii, ei varmaan parhaiten myöskään itselleni, siitä huolimatta se on suosikkini ;)

   Itse käytän vain puhelimen kalenteria; sinne kirjaan omat ja blogin jutut. Työjutut on paperikalenterilla ja työpaikan koneella. Ehkä vähän momimutkaista, mutta en halua sotkea työ ja blogijuttuja keskenään ;)

   Muistikirjoja tarvitsen aika moneen asiaan ja niitä on useita, mustia tottakai ;)

   Poista
 3. Musta on aina varma valinta, tosin viime aikoina olen pehmentänyt ja käyttänyt harmaata yhä enemmän.

  Sähköinen kalenteri on ollut käytössä jo vuosia. Värikoodaan eri menot eri väerillä ja pysyn yhdellä silmäyksellä kartalla -ja saan muistutukset, jotka tulevat tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaakin on kaunis ja tosiaan pehmeämpi kuin musta, siis meille suomalisille sopivampi.

   Näkyykö se sinulla myös puhelimella ? En haluaisi sotkea työ ja blogi sekä omaa elämää samalle kalenterille, olenkohan vähän epälooginen ? ;)

   Poista
 4. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig