keskiviikko 14. helmikuuta 2018

RAITANEULE

limited edition stripes

limited edition stripes


Kevään varma merkki on vaatekauppoihin ilmestyvät raidat ja kummasti itsellekin tulee keväinen ja iloinen mieli raidallisissa asuissa. KappAhlin Limited Edition Stirpes mallistossa raitaa riittää varmasti jokaiseen makuun. Malliston raikas mustavalkoinen neule on sporttinen valinta mustien housujen seuraksi, mutta sopii yhtä hyvin hameenkin seuraksi.kappahl limited edition stripes

kappahl limited edition stripes


Striped knit KappAhl Limited Edition Stripes * // pants Rue de Femme * // suede heels Pura López


raitaneule

limited edition stripes


Kuvissa kerrankin jotain muuta kuin nudea huulipunaa. Tykkään kyllä punaisesta ja muistakin voimakkaamman väristä punista, mutta käytän niitä harvoin, koska en onnistu olemaan sotkematta punaa, jos syön jotain. Olen kyllä kokeillut kiinnittämistä ja rajausta, mutta silti tuntuu ettei puna pysy huulilla tarpeeksi hyvin. 

Viikko on jo puolivälissä, miten ihmeessä nämä päivät kuluvat niin nopeasti ? Monesti on kaikenlaista tekemistä ja suunnitelmia viikolle, mutta sitten loppuviikosta huomaakin ettei ole kaikkea ehtinyt tehdä. Se on aika ärsyttävää. Mieluiten sitä viettäisi viikonlopun ilman tehtävälistaa ja olisi kiva jos ainakin osa kotitöistäkin olisi tehty. Ihanaa ystävän päivää kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig