torstai 15. helmikuuta 2018

AURINGONPAISTEESSA

zara, kappahl, ecco

zara, kappahl, ecco


Mikä ihana auringonpaiste meitä hellikään tänään iltapäivällä. Aamulla kotoa lähtiessä en ollenkaan arvannut kuinka kiva ilma oli tulossa, mutta onneksi en pukeutunut kokomustaan, vaan yllä oli myös jotain keväisen vaaleaa. Paksun neuleen ja alla olevien paitojen ( sekä lyhyt että pitkähihainen t-paita ) ei tarvinut palella keveässä takissakaan. Luulen, että tulen käyttämään tänä keväänä KappAhlin vaaleanpunaista villakangastakkia pitkään.


kappahl, ecco, zaraWool coat KappAhl * // turtleneck sweater Zara // pants KappAhl * // ankle boots ECCO * // beanie Zara 

kappahl, zara

neulepusero, villakangastakki


Ainoa asia joka itseäni harmitti auringonpaisteessa oli aurinkolasien unohtuminen kotiin. Kuinka olisinkaan voinut tietää, että niitä nyt jo tarvitaan ? Usein kannan aurinkolaseja mukanani melkein koko vuoden, vain joulu- ja tammikuun ne pysyvät kaapissa. Saan melko helposti päänsärkyä auringonpaisteesta ( kauheeta ), ilmeisesti koska siristelen silmiäni kun valoa on paljon. Onhan se toki myös tottumis kysymys ja varsinkin asukuvissa tykkään käyttää aurinkolaseja, silloin ei tarvitse niin miettiä mihin katsoo kuvissa.


talviasu

winter outfit


No, näistä kuvista tuli kyllä kivoja ilman aurinkolasejakin. Kuvat on napsinut vanhempi tyttäreni ja niitä oli kaiken kaikkiaan 89 kappaletta  !!! Oli kerrankin mistä valita. Treffattiin tänään tyttären kanssa ja ehdittiin nähdä myös abien penkkariajot. Vilkutin kaikille, tytärtä taisi vähän nolottaakin äidin innostus. Jotenkin on vaan niin ihanaa nähdä iloisia ja onnellisia nuoria siellä kuorma-autojen lavalla tulevaisuus edessään.


kappahl, zara

villakangastakki


Tänään siis aika ihana päivä auringonpaisteessa. Mitä sulle kuuluu ? Ihanaa loppuviikkoa !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig