maanantai 12. helmikuuta 2018

FLOWER ( ja arvonnan voittaja )

willow


Eikö olekin ihastuttavan keväisiä kukkakuoseja ? Käväisin tänään töiden jälkeen katsomassa Hemtexin kevätuutuuksia Marsaanan showroomilla. Hurmaavat luontoteemat Hemtexin Spring/Summer 2018 designmallistoon on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja taiteilija Nadja Wedin. Yhteistyömallisto on saanut inspiraationsa luonnosta; kukkia, kasveja ja eläimiä. Mallistoon kuuluu mm. tuoksukynttilä, muistikirja, pussilakanasetti ja korurasia.


willow


Nadja Wedinin suunnitteleman Willow-malliston lisäksi ihastuin Hemetexin kevätmallistoon muutenkin. Mallistossa on paljon vaaleanpunaista ja vihreää, juuri ne samat värit joista olen itsekin nyt innostunut sisustuksessa. Tätä aina muuten ihmettelen uuden kauden alkaessa, että kuinka sitä ikäänkuin jo ennakkoon ihastuu niihin väreihin tai muihinkin juttuihin, joita sitten tuleekin kauppoihin ? 
No, mutta nämä kuvien ihanuudet on kaupoissa ensi maanantaina ja itse aion käydä ostamassa alakuvan pikkumaljakoita. Niin hurjan söpöjä ja ihanan värisiä. 

Tänään oikeastaan piti postata asukuvat, sillä muistikortille on niitäkin kertynyt useita. Mutta en sitten ehtinytkään siirtää kuvia koneelle, joten siitäkin syystä tuli nyt kaksi sisustusaiheista postausta peräkkäin. Maanantait on aina itselleni vähän hankalia päiviä, tekemistä riittää ja aina ei vaan ehdi tehdä kaikkea mitä on suunnitellut. 

Arvonnan ehdin kuitenkin luvatusti suorittaa ja onnetar suosi arvonnassa ( arvonta suoritettu Random.org avulla ) tällä kertaa nimimerkki Krisua. Onnittelut voittajalle ! Kiitos myös kaikille osallistujille, kevään mittaan on tulossa vielä lisää arvontoja, joten pysy kuulolla. Mukavaa maanantai-iltaa kaikille !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig