sunnuntai 11. helmikuuta 2018

BLACK & WHITE

desenio, iittala


Sunnuntai aamuisin on mukavaa nukkua pitkään ja juoda aamukahvi rauhassa samalla suunnitellen päivän tekemisiä. Itse käyn usein sunnuntaisin pitkällä kävelylenkillä kameran kanssa tai menen salille ja teen treenin kaikessa rauhassa. Sunnuntaisin on mukavaa myös piipahtaa museoissa tai shoppailla kiireettömästi.


iittala, ikea, mayn


Sunnuntaisin tulee usein myös järjesteltyä kotona paikkoja. Olohuoneen kirjahyllykön päällä meillä on vaihtuva kokoelma kynttilöitä, kirjoja, lehtiä, kukkia ja mitä milloinkin. Tällä hetkellä hyllykön päällä on mustavalkoinen kokoelma, sohvalla taasen vihreää ja vaaleanpunaista. Mustavalkoiset yksityiskohdat tasapainottavat kivasti kodin värikkäämpiä yksityiskohtia.


iittala, desenio, mayn ikea


Kirjahyllystäkin olen siivonnut kirjat, joissa on värikkäät kannet kaappiin piiloon. Pölyjen pyyhkiminenkin helpottuu, kun kirjat ovat kaapissa. Kevällä varmasti tämäkin mustavalkoinen asetelma muuttuu värikkäämmäksi, sillä itse ainakin innostun väreistä juuri keväisin valon määrän lisääntyessä, tuntuu kuin kotikin kaipaisi raikastusta pitkän ja pimeän talven jälkeen. Minulla on keittiössä kaapillinen erilaisia maljakoita, koriste-esineitä, kynttilänjalkoja ja julisteita, joista rakentelen fiiliksen ja vuodenajan mukaan erilaisia asetelmia kotiin.

Ja hei, MADARAN INFUSION BLANC arvontaan voi osallistua vielä tämän päivä ajan. Arvonnan voittajan kerron huomenna. Käy jättämässä kommettisi ja sähköposti osoitteesi niin olet mukana arvonnassa. Suloista sunnuntaita !


Share:

2 kommenttia

  1. Leppoisaa sunnuntaita. Pakkailen täällä reissuun, mutta välillä lähdetään ulkoilemaankin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig