maanantai 11. joulukuuta 2017

PAKETOINTI- JA LAHJAVINKKEJÄMeillä on jo pienet ja vähän isommatkin tontut täydessä työn tuohussa. Sekä kuopus että minä rakastamme lahjojen paketointia. Keräilen pitkin vuotta kauniita laatikoita, nauhoja ja paperikasseja, joita voi toki hyödyntää pitkin vuotta, mutta erityisesti niistä on iloa joulun aikaan.
Keräiltyjen paketointi tarpeiden lisäksi meillä on joitakin viime vuodelta jääneitä ja jotakin ihan uutta. Itse aloitan yleensä paketoinnin miettimällä millainen paketti sopii lahjaan ja lahjan saajalle. Uskon, että jokaista ilahduttaa lahjan lisäksi myös kaunis ja yksilöllinen paketointi. Tämä tietysti vaatii aikaa, eikä paketointia kannata jättää viiime tippaan.
Moni varmaan muistaa lahjoin muitakin kuin omaa perhettä; opettajia, työkavereita tai vaikka lehdenjakajaa. Lahjapakettiin kannattaa pakata muutakin kuin se ainainen konvehtirasia tai kukka. TEEMAAn valikoimista löytyy varmasti vaihoehto teen ystävälle.
EVOLVEn luonnonkosmetiikka tuotteista ilahtuu jokainen nainen. Englannissa käsityönä valmistetut tuotteet ovat varmasti tuoreita ja vegaanisia. EVOLVEn tuotteet koostuvat luonnollisista kasviöljyistä ja superfoodeista. Itse rakastan myös niiden pakkauksia.
Kukapa meistä ei rakastaisi suklaata jouluna ? Itse olen viime aikoina korvannut tavallisen suklaan usein raakasuklaalla. Ne terveelliset elämäntavat ovat monen mielessä nykyään ja siksi kauniisti pakatut pienet makupalat ovat kiva lahja vaihtoehto. Pana Chocolaten raakasuklaa on käsintehtyä luomua, sokeriton, maidoton ja gluteeniton, ja todella hyvän makuinen. 
Joulupaketit voi nauhojen lisäksi koristella pienillä kuusen oksilla, tikkareilla, tarroilla ja tietenkin kaunilla pakettikorteilla. Valmiiksi painettujen lisäksi onneksi löytyy myös yksivärisiä, joihin voi itse kauniisti kirjoittaa joulutervehdyksen. Meidän korttimme ovat tänä jouluna paketinruskeat.
Silkkipaperia on aina hyvä olla paketointia varten, sillä saa somasti pienennettyä laatikot ja paperitkassit sopivan kokoiseksi ja erityisen hyvin silkkipaperi sopii kosmetiikan paketointiin. Kaarna Living verkkokaupasta saa kanadalaisen WOODLOTin ylellisiä ja luonnollisia tuotteita; saippuaa, eteerisiä öljyjä, tuoksusuihkeita ja tuoksukynttilöitä. Tuotteet ovat myrkyttömiä, kasvipohjaisia ja planeettaamme suojelevia. 
Olettko jo hankkineet joululahjat ? Millaisiin paketteihin teidän lahjanne sujahtavat tänä jouluna ? Mukavaa viikon alkua kaikille tontuille !Share:

2 kommenttia

  1. Tosi söpöjä paketteja :) Minulla on mustavalkoiset paketit tänä vuonna.

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig