sunnuntai 10. joulukuuta 2017

WINTER OUTFITIhana laittaa tänne blogiin välillä talvisia kuvia. Lunta ei nyt tosiaan ole yhtään, ja nämä kuvat ovatkin itsenäisyyspäivältä, jolloin kävimme katsomassa Kauppatorilla Suomen 100-vuotis päivän kunniaksi laitettuja lippuja. Keskusta oli täynnä ihmisiä, jotka olivat meidän tavoin lähteneet ihailemaan keskustan Suomen värein valaistuja kohteita. Varsinkin Tuomaan markkinoilla riitti väkeäruuhkaksi asti.

Puffer coat KappAhl * // wool knit COS // pants KappAhl * // beanie Samuji // bag Paul's Boutique * // ankle boots ECCO *Toivotaan, että saamme lunta tänne eteläänkin vielä ennen joulua. Joulun pyhinä olisi muutama  extra lomapäivä tiedossa ja suunnitelmissa onkin ulkoilla mahdollisimman paljon. Tänä viikonloppuna oli tarkoitus laittaa kotia jo hieman jolukuntoon, ainakaan vieä asia ei ole edennyt tippaakaan, mutta onhan tässä vielä päivä aikaa. Muutama kotiin liittyvä ostoskin pitäisi ehtiä tehdä tämän päivän aikana, joten taidan nyt kiirehtiä syömään aamupuuroni. Sunnuntai on itselläni yleensä se päivä, jolloin aamut venyvät ihan mahdottoman pitkiksi. Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä

Share:

4 kommenttia

 1. Samaa mieltä: lunta saisi jouluksi tulla. Olikin kivaa herätä itsenäisyyspäivän lumiseen näkymään, harmi vain, että se ilo oli päivän kestävä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luminen joulu olisi ihana :) Itsenäisyyspäivänä kaupunki oli niin kaunis; valot, liput ja lumi <3

   Poista
 2. Hauskat housut. Ostin mustan pitkän toppatakin, on ihanan lämmin.

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig