keskiviikko 15. marraskuuta 2017

WHAT I WOREKuvissa viikonlopun asu parin viikon takaa. Aika harvoin käytän lyhyttä toppatakkia, vaikka niitä on parikin vaatekaapissani. Ovat jääneet vähän sellaisiksi ulkoilu- ja viikonlopputakeiksi. Pidempään takkiin on vaan niin paljon mukavampi kääriytyä arkiaamuisin, kun ei oikeastaan haluaisi lähteä minnekkään. 
Kuvien sininen toppis on Black Swan Fashionin mallistosta parin vuoden takaa, farkut viime keväältä ja pitkä ribattu Filippa Kn neule on puuvillaa. Neuletta käytän yleensä sinisten farkkujen kanssa, vaikka se sopii hyvin myös mustan pariksi. Korkea kaulus lämmittää ihanasti ja kaulahuivin voi jättää kotiin. Itselläni on muutama neule korkealla kauluksella, ja niitä aion hankkia muutaman lisää. Ovat ihan parhaita viileällä ilmalla, eikä niissä tarvitse palella sisälläkkään. Monessa paikassa kun on ilmastointi niin voimakkaana päällä, että itse ainakin palelen ja saan niskat kipeiksi.
Puffer jacket and jeans Black Swan Fashion * // cotton turtleneck knit Filippa K // beanie Everest * // sneakers Nike 

Täällä vietetään tänään etäpäivää, katkaisee ihanasti viikon. Jotenkin koko viikko on paljon kevyempi kun se etäpäivä on keskellä viikkoa. Teen yleensä töitä heti aamusta pari tuntia, sitten omia juttua ja taas töitä. Usein työt tulee tehtyä ihan huomaamatta ja tehokkaasti pois. No mutta, nyt täytyy siirtyä työjuttuihin. Sujuuko teillä työt sujuvammin etäpäivinä ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig