lauantai 18. marraskuuta 2017

JUMPASSA
Viime viikon hauskin juttu oli ehdottomasti pressitilaisuus Elixiassa. Olimme ihan Helsingin keskustassa Citycenterin Elixiassa, jossa on tyylikkäät ja toiminnalliset tilat kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Meillä oli mahdollisuus tutustua kahteen tuntiin : tammikuussa alkavaan Hiit the ground ryhmäliikuntatuntiin ja personal trainerin pienryhmälle vetämään Prformance tuntiin.

Hiit the ground tunnilla liikutaan tuollaisten Catslide läpysköjen avulla kissamaisen pehmeästi ja sulavasti. Tehdään kyykkyjä ym. nopeassa tempossa musiikin mukana. Tunti on rankkaa aerobista ja lihaskuntoa harjoitusta, ja soveltuu parhaiten jo jonkin aikaa liikkuneelle, joka haluaa haastaa itsensä.
Osa meistä teki koko tunnin, jonka kesto on 30 min. ja osa jatkoi lämmittelyn jälkeen Prformance tunnille.

Prformance tunnit pidetään toiminnallisen harjoittelun alueella kuntosalin puolella. Harjoittelussa on kolme periaatetta Power-voimaharjoittelu, Pace-kestävyysharjoittelu ja Position-kehonharjoitteluhallinta. Ideana on saavuttaa tuloksia kaikilla näillä osa-alueilla nopeasti ja turvallisesti. Treeni sopii erityisesti niille, joilla ei ole paljon aikaa harjoitteluun, mutta jotka haluvat tuloksia nopeasti. Osaavan ohjaajan johdolla tunti on myös turvallinen.

Tuntien jälkeen olo oli kyllä sellainen, että jotakin tuli tehtyä. Ehkä ne kotitreenit ja satunnaiset lenkit eivät ole ihan riittävästi. Tätä liikkumis juttua täytyy nyt vähän miettiä tarkemmin; mistä lisää aikaa ja jaksamista treeneihin ja minne mennä treenaamaan ? Aerobinen kuntoni oli huonompi kuin luulin ja lihaskunnossakin on parantamisen varaa. 

No mutta, kokemus oli kiva ja herättävä. Ryhmässä on aina hauska treenata ja meillä oli kiva porukka, kauniit treenivaatteet saimme Odd Mollylta ja lopuksi vielä nautimme herkullisen välipalan.
Kiitos kivasta treenistä Elixialle, Marsaanan tytöille ja Odd Mollylle ! Pidettekö te ryhmäliikuntatunneista ? Liikunnallista viikonloppua !


Share:

6 kommenttia

 1. Katselinkin jo videoita tästä tapahtumasta ja siunailin mielessäni tuota Catslidien avulla tehtävää harjoitusta! En olisi kestänyt kyydissä muutamaa minuuttia kauempaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aikamoista :D En olisi varmaan tällä nykyisellä kunnolla jaksanut tehdä tuota Hiit the ground-tuntia loppuun, valitettavasti.

   Poista
 2. Hauskan näköistä mutta Catslide on kyllä varmaan todella tehokasta myös :) Mitenköhän olisin pystynyt tässä vauhdissa. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tehokas treeni :) Hih, mieltä otettiin luulot pois jo ekan minuutin ajalla ;)

   Poista
 3. Näytti instassa todella rankalta, en olisi pysynyt mukana menossa :)

  - Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aikamoista, en olisi itse jaksanut koko tuntia ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig