maanantai 13. marraskuuta 2017

TEA TIME



Nyt on kuulkaa juuri se aika vuodesta, jolloin tee maistuu parhaiten. Viimeisen parin vuoden aikana olen opetellut juomaan teetä ja korvannut kahvin aika usein hyöryävällä kupposella teetä. English Tea Shopin teet ovat itselleni jo entuudestaan tuttuja, yksi suosikeistani on Sleepy me, jota juon usein iltaisin.



Tässä Wellness lahjapakkauksessa on 48 teepussia ja kuusi eri makua. Kaikki aivan hurmaavan ihania. Näistä tykkään kaikista, ja esimerkiksi  Refresh me on luonnollisesti kofeiiniton luomutee sekoitus sitruunaruohoa, sitruunamyrttiä, viherminttua sekä eukalyptyksen lehtiä. Raikas, luonnollinen ja piristävä ilman kofeiinia. Itse hullaannun jo kauniista paketista ja rakastan lukea mitä eri makuja pakkauksista löytyy.




Nyt kun olen vihdoin oppinut juomaan ja nauttimaan teetä, olen päättänyt ostaa muutaman uuden teekupin. Itseltäni löytyy vain tämä yksi Indiskan teekuppi ( kauheeta ), useinmiten juon teen kahvikupista, mutta eihän se oikein käy. Kivoja teekuppi vinkkejä otetaankin vastaan .




Viikonloppu hujahti varsin sateisissa merkeissä ja eilen en käynyt ulkona ollenkaan. Lauantaina piipahdin tapaamassa ystävääni ja kävimme kahvilla. Sen jälkeen tein pieniä tarpeellisia ostoksia ja unohdin mitä kaikkea piti ostaa, kun satoi ihan hillittömästi. Niin hyppäsin ratikkaan ja kotona suoraan sohvalle tee kupposen kanssa. Miten teidän viikonloppu sujui ? Ihanaa alkanutta viikkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Aaah, täällä toinen teen rakastaja. Olen viime aikoina ihastunut English Tea Shopin Chocolate Berry Burst teehen. Kofeiinittomana siitä on tullut uusi iltateesuosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Tuo lempiteesi kuulostaa herkulliselta, täytykin kokeilla sitä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig