maanantai 18. syyskuuta 2017

MONDAY



Taas uusi viikko ja uudet haasteet. Tunnustan ettei maanantai ole suinkaan suosikkipäiväni, mutta aina siitä jotenkin selvitään. Viikonlopun jälkeen vaan on kurja palata arkeen, vaikkei arjessani sinänsä mitään vikaa olekaan. Ehkä se on aikataulutettu elämä ?

Sunnuntaisin yritän pehmentää alkavaa viikkoa valmistautumalla siihen mahdollisimman hyvin. Kalenteri menoineen on kunnossa, vaatteet mietittynä valmiiksi viikon menoihin ja koti useinmiten siivottuna. Ihan kokonaan en kodinhoitojuttuja tee viikonloppuisin, vaan yritän jakaa niitä eri päiville, mutten koskaan mitään perjantaille. Ruokakaupassakin käyntiä yritän välttää perjantaisin, mitä isompi kauppa sitä enemmän niissä on väkeä perjantaisin työajan jälkeen. Itselleni ihan kauhistus.

Viikon alkuun yritän myös usein järjestää jotain kivaa. Joskus se on uusi lehti, lukemista odottava kirja yöpöydällä, museossa käynti tai vaikka treffit ystävän kanssa. Viikko pyörähtää käyntiin ihan eri tavalla, kun heti alkuviikosta on jotain kivaa tiedossa.

Viikon voi aloittaa myös nauttimalla pienistä kivoista jutuista. Tänä maanantaina se on ollut tuo Weledan hurmaava Jardin de Vie onagre, jossa tuoksuu helokin lisäksi magnolia, kardemumma ja santelipuu. Tuoksu on aika vieno, joten tämä sopii hyvin arkeenkin. 

Miten te piristätte itseänne maanantaisin ? Mukavaa maanantai-iltaa !


* Tuoksu saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Minullekin maanantait ovat hankalia päiviä. Työpaikallani voi nykyään tehd pari päivää viikossa etätöitä. Jos se vain on mahdollista, teen siis maanantain etänä töitä. Se helpottaa arkeen laskeutumista kovasti. Aloitin juuri kivan kirjan eilen, joten illalla ennen nukkumaan menoa on kiva päästä lukemaan sitä.

    VastaaPoista
  2. Etäpäivä maanantaina kuulostaa ihanalta, varmasti helpottaa arkeen sopeutumista :)

    Uusi kirja on myös mainio tapa aloittaa viikko, syksyllä on muutenkin kiva lukea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig