keskiviikko 20. syyskuuta 2017

HYVÄN MIELEN PÄIVÄEilinen päivä alkoi todella ihanasti aamiaisella hurmaavassa kahvila Fleuristessa. Olimme paikalla pienellä intiimillä porukalla psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia kirjan julkkareissa. Maaret Kallio kertoi kirjastaan ja teimme hiljentymisharjoituksen. Tunnelma aamiaisella oli rauhallinen ja mieltä tyynnyttävä.
Illalla kotona aloittelin jo lukemaan kirjaa ja lyhyen lukukokemuksen perusteella voin vain suositella tätä kaikille. Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia auttaa rakentamaan hyvää ja syvää elämää itseen ja toisiin. Kirjaa pitää lukea ajatuksella ja mietiskellen itseään haastaen ja pysähtyen.
Ehdin käväistä myös Ateneumissa, jossa on viimeistä viikkoa Alvar Aallon Taide ja moderni muoto- näyttely. Kannattataa kiirehtiä katsomaan, sillä näyttelyn viimeinen päivä on 24.9. Voitteko uskoa Ateneum oli keskellä päivääkin aivan tupaten täynnä ? Paljon ulkomaalaisia ja koululaisryhmiä. 
Eilinen oli siis varsinainen hyvän mielen päivä, kahden mukavan tapahtuman johdosta. Ulkoisen hyvinvoinnin ( ravinto, liikunta ja kauneudenhoito ) lisäksi pitäsikin muistaa säännölliseti hoitaa myös mieltä. Pysähtyminen kiireen ja suorittamisen keskellä tekee hyvää meille kaikille. Miten te hoidatte mieltänne ? Kivaa keskiviikkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Hei Sara! Viehättävän postauksen olet tehnyt Maaret Kallion kirjan julkkareista. Oli hieno aamu. Mieltä rauhoittava. Niinkuin sanot, pitää muistaa hoitaa myös mieltä.
  Miten minä hoidan mieltäni? Saaristossa. Ja lukien ja kuunnellen kirjoja.
  Oli kiva tavata! Mukavaa syyskuun viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava taas tavata aamiaisen merkeissä ;) Aamusta sai virtaa koko päiväksi.

   Saaristo ja luonto ovat hyviä paikkoja pysähtymiseen ja mielen virkistymiseen, kuten myös lukeminen.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig