sunnuntai 17. syyskuuta 2017

HABITAREN SUOSIKKEJAHabitare on nyt omalta osaltani nähty ja koettu, ja kokosin tänän postaukseen muutamia omia suosikkejani. Viihdyin pitkään The Block  korttelissa, jossa on esillä nousevien tekijöiden Talentshop. Siellä ihastuin erityisesti Saija Halkon keramiikkaan, jonka kaunis, yksinkertainen ja eleetön muotokieli sopii suomalaiseen kotiin.
LOKALHELSINKI oli mukana innostavalla osastolla. Jos et ehtinyt messuille voit käydä tutustumassa Annakatu 9 myymälään ja näyttelyihin. Lokuun puoliväliin asti on esillä TypoCraftHelsinki- näyttely.

Sisutustoimittajat valitsivat messujen kauneimmaksi osastoksi Annon, enkä yhtään ihmettele valintaa, sillä osasto oli kaunis ja harmoninen. Aikamoinen kuhina siellä kävikin, Annon tuotteet ovat selkeästi suomalaiseen makuun.

Annon vieressä oli Hobby Hallin osasto, jossa oli melkein mahdotonta liikkua, sillä se oli tupaten täynnä messuilijoita. Hobby Hall oli mukana osastolla, jossa myytiin mm. Annon tuotteita. Hyvin näyttivät käyvän kaupaksi. Itsekin bongasin pari tuotetta, jotka täytyy varmaan hankkia omaan kotiin.

Messuilla katselin ehkä kuitenkin eniten sohvia, sillä haaveissa olisi uusi sohva omaan kotiin. Asiaa hankaloittaa eniten se, etten oiken tiedä minkälaisen sohvan haluaisin, en väriä enkä mallia. No, ehkä se idea konkretisoituu juuri niitä sohvia katselemalla ja koe istumalla. Yllä oleva kuva on Adean osastolta ja alla oleva taas Kuusilinnan. 

Ihastuin myös virolaisen  Oot-Oot Studion nojatuoliin ja sohviin. Esillä oli heidän tuotteitaan herkullisissa väreissä. Sen lisäksi, että haaveilen vaaleanpunaisesta neuleesta, haaveilen myös vaaleanpunaisesta seinästä tai nojatuolista ehkä jopa sohvasta. Ei pinkistä vaan sellaisesta haalean vaaleanpunaisesta. 
Kiteen huonekalutehtaan tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivusta. Ihastelin erityisesti kauniita lipastoja ja tv-tasoja, jälkimmäiset kun yleensä ovat aika kömpelöitä ja leveitä. Kiteen huonekalutehtaan tuotteet ovat  keveitä, ekologisia ja moderneja suomalaiseen kotiin sopivia.


Lopuksi ajatuksia herättävä elämyksellinen  Signals näyttely, jonka oli koonnut trendianalyytikko Susanna Björklund yhdessä muotoilija Sisse Collanderin kanssa. Näyttelyssä oli esillä neljä teemaa OFFLINE, ONNI- Millä laseilla katsot ? , AGE LESS ja SATTUMA. Näyttely antaa eväitä pohtia asumista ja sisustamista neljän eri teeman kautta. Trendien sijaan aika moni muu asia vaikuttaa siihen missä asumme ja miten kotiamme sisustamme. 

Mikä teitä ihastutti erityisesti tänä vuonna Habitaressa ? Suloista sunnuntaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig