tiistai 11. heinäkuuta 2017

BLUEViime viikolla kuvattu kokonaan sininen asu laukkua myöten. Sininen onkin se väri, jossa viihdyn mustan lisäksi, ehkä jopa enemmän kuin harmaassa. Kokonaan harmaaseen en ole muistaakseni koskaan pukeutunut, se olisi ehkä jopa vähän tylsää. Sininen on jotenkin raikkaampi, tosin tässäkin asussa paita on sinivalkoraidallinen ja lenkkarit valkoiset, mutta kuitenin asu näyttää melko lailla kokonaan siniseltä, ainakin näin kuvissa, kun paidan valkoiset raidat eivät juurikaan näy. 

Blogin ulkopuolella oikeassa elämässä, käytän aika usein ponnaria tai puoliponnaria, niinkuin näissä kuvissa. Kotonakin hiukset ovat aina kiinni ja usien vielä Myynutturalla. Niin on helpompi olla, eivätkä hiukset ole tiellä. Joskus mietin lyhyempää hiusmallia, mutta haluan että hiukset saa ponnarille. Hiusten kiinnipitäminen myös vähentää päivittäistä pesun tarvetta ja säästää aikaa. En jaksaisi föönata hiuksia joka päivä.

Mikä on teidän lempiväri mustan ohella ? 


Wrap blouse KappAhl // jeans Zara // bag Diane von Furstenberg // sneakers Adidas // sunnies Furla ** Saatu blogin kautta ** Adlinks / Mainoslinkkejä


Share:

8 kommenttia

 1. Harmaa, siihen en kyllästy koskaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ennen pidin mustasta tosi paljon, mutta nyt suosin tummansinistä ja harmaata. Vuosi sitten lakkasin värjäämästä hiuksiani ja ne ovat nyt hopean harmaat, joten musta on nyt liian kova väri. Sinulla kiva asu kuvissa! t. Maritta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansinen ja harmaa sopii hopeisiin hiuksiin upeasti, musta on aika kova väri eikä ehken ihan paras väri meille suomalaisille. Kiitos :)

   Poista
 3. Kivan asun olet taas luonut! Mullakin on aika paljon mustaa, johon kääriydyn aika ajoin, mutta sininen on aina ollut munkin suosikkini. Nyt kesälläkin olen kulkenut lähes pelkästään farkuissa ja yläosana on ollut vaalean sininen paitis, tai valkoinen teeppari... Kaksi vikaa mekkoakin ovat sinikuvioisia. Se vaan kuuluu kesään! Ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleansininen on yksi omista suosikeistani myös. Käytän sitä toki talvellakin, mutta usein mustan parina. Kesällä on kiva pukeutua muuhunkin kuin siihen mustaan :)

   Kiitos samoin !

   Poista
 4. Täällä myös blondi ja sinisten sävyjen fani 🙂 Kesän tullen sitä haluaakin pukeutua muuhun kuin mustaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille blondeille sininen sopii hyvin :) Totta, sitten syksyllä on kiva taas pukeutua mustaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig