lauantai 20. toukokuuta 2017

HARMAA T-PAITA

Tänään on ollut ainakin täällä Helsingissä ihan t-paita kelit. Mahtavaa. Päivän kauppareissulle laitoin vielä pusakan päälle, kun en oikein uskonut lämpömittaria, mutta sehän oli ihan oikeassa. Kyllä tosiaankin ulkona tarkeni teepparilla. Suurin osa t-paidoistani on mustia, valkoisia tai harmaita. Tämä kuvien harmaa t-paita on Black Swan Fashionin, v-aukkoinen ja takaa hieman pidempi. Paidassa on mukana pellavaa ja tykkään myös tuosta mustanharmaasta väristä. Juuri täydellinen mustien vaatteiden pariksi. 

Aurinkoisena päivänä olisi tietysti voinut pukeutua hieman vaaleampaan asuun, ehkä sitten huomenna, jos aurinko vileä paistaa ja lämmin ilma jatkuu. Muuten lauantai on kulunut kotona. Siivosin vihdoin ja viimein parvekkeen. Nostin sinne pari kukkaa. Olen pessyt verhoja ym. Laittanut vaatteita myyntiin kierrätysryhmään, vienyt osan keräykseen. Katsellut telkkaria vesimeloonia syöden ja sitä ennen herkutellut pojan valmistamalla lounaalla. Ihanan rento koti viikonloppu siis. Miten teidän viikonloppu on sujunut ? Leppoisaa lauantai-iltaa !


Bomber jacket Monki // t-shirt Black Swan Fashion  // jeans KappAhl * // leather sneakers ECCO * // socks Wolford * // bag Nanso * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki *


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Sulla on ollut ahkera viikonloppu. Mulla on kotona hommat ihan kesken, kun olimme maalla. Kesäkukat laittamatta, ikkunat pesemättä, kesävaatteet silittämättä sen jälkeen, kun kaivoin ne esiin ym. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain ehdin tehdä, mutta ikkunat odottaa edelleen pesua ;)

   Kiitos samoin !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig