keskiviikko 24. toukokuuta 2017

SAVIRUUKKUSyksyllä haaveilin terrakotan väristä kukkaruukuista. Silloin tällöin olen niitä etsiskellyt ja nyt vihdoin löysin läheisestä puutarhamyymälästä oikeassa koossa. Peikolehden oksan nappasin kuvausta varten jo kauan aikaa sitten irti kasvistani, sen jälkeen se on ollut vedessä kasvattamassa juuriaan. Kesti muuten tosi kauan ennenkuin peikolehti kasvatti itselleen juuret, luulin jo ettei koko juttu onnistu. Nyt sitten sain sen ruukkuun ja onkin kiva seurata miten kasvi jatkaa kasvuaan.
Ruukkuja ostin useamman, siillä pari muutakin kasvia oli juurtumassa ja myös ne saivat nyt ruukut. Jotenkin nuo yksinkertaiset saviruukut tuovat kivasti eloa muuten melko mustavalkoiseen kotiimme. Pitkään olenkin suosinut vain valkoisia kukkaruukkuja, nyt ne tuntuvat vähän tylsiltä.  
Ihan uskomatonta miten päivät tuntuvat nyt kiitävän ohitse. Ihan vasta oli lauantai ja nyt jo keskiviikko-aamu. Sen lisäksi, että olen ollut kiireinen, olen myös ollut tosi väsynyt. Iltaisin olen mennyt aikaisin nukkumaan ja siitä huolimatta olo on seuraavana päivänä ollut lähes uupunut. Tänään kyllä heräsin jo kukonlaulun aikaan ja siksi kirjoittelen poikkeuksellisesti blogipostausta jo ennen töihin menoa. Huomenna taas onneksi vapaapäivä ja saan varmasti käytyä viikonlopun kuvasaldoa läpi. Aika monen postauksen kuvat ovat joko koneella odottamassa käsittelyä ja osa vielä kameran muistikortilla. Huokaus. No pian kiireet helpottavat jonkin verran ja blogiin tulee varmasti postauksia tiheämpään tahtiin. Aurinkoista keskiviikkoa kamut !


Share:

4 kommenttia

 1. Ihana ruukku, saviruukut ovat kauniita :) Tässäkin suunnassa on ollut kummallista kevätväsymystä ja päivät vain hujahtavat ohitse. Onneksi huomenna on helatorstai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kesä vie kevään väsymyksen mennessään :) Ja kohta se onkin täällä !

   Poista
 2. Saviruukut ovat kyllä kauniita ja tuovat lämpöä muuten neutraaliin sisustukseen. Itselläni on aikamoinen varasto odottamassa, josko vielä joskus saisin viherkukkainnostuksen. Olen kukkien mestaritappaja eikä asiaa auta ollenkaan se, että tällä hetkelläkin elossa olevat vetelevät viimeisiään kun ovat evakossa työhuoneessa tyttären Micu-kissan tuhoamisvimmalta. Kissa käy sen verran usein kylässä, että turha kukkia raahailla sieltä väliajoiksi poiskaan - ja laiska kukkien kastelija kun ei muista niitä hoitaa kun eivät ole koko ajan silmien edessä;)
  Hyvää helatorstaita, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä.

   Voi ei. Kissoja ei mitele mikään, jos kasveista innostuvat. Kasveja voi oppia hoitamaan, myös sillä oli merkitystä mistä niitä hankkii. Itselläni on kokemusta ;)

   Aurinkoista viikonloppua <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig