torstai 25. toukokuuta 2017

WHITE SNEAKERS


Viikonlopun asuna oli kevyttä ja ilmavaa, tosin melkein kokomustaa. Asua keventää onneksi vähän nuo valkoiset Adidaksen lenkkarit. Kävimme äidin ja siskon tytön kanssa Roihuvuoren kirsikkapuistossa, jossa oli ihan mielettömästi väkeä. Kuvasin siellä kukkia ja vähän tunnelmia, muuta asukuvia ei voinut väen paljouden vuoksi ottaa. Niinpä kuvasimme ne sitten keskustassa ja kuvista kiitos siskon tytölle. 

Kävimme myös Kappelissa lohikeitolla ja katselemassa Kauppatorin hulinaa. Sunnuntai olikin ihanan lämmin ja aurinkoinen, ja kadut olivat täynnä väkeä. Helsinki on kyllä oikeastaan aivan ihana kesäkaupunki, omassa kotikaupungissakin on kiva vaella turistin tavoin. Kuvasin tuon söpön pinkin polkupyörän, vähän niinkuin muistuutamaan itseäni siitä, että tänä kesänä aion pyöräillä. Katsotaan miten käy. Aurinkoista loppuviikkoa !


Trench coat Black Swan Fashion * // jumpsuit Mango // white sneakers Adidas // bag Alexander Wang // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki 
Share:

4 kommenttia

 1. Onpa kivan kuuloinen viikonloppu ja mukava asu.

  VastaaPoista
 2. Kiva haalari!
  Olen itse myös ollut "turistina" kotikaupungissa ja mitä kaikkea kivaa täältä löytyykään! Täytyy jatkaa samaan tapaan, uteliaana kotikaupungilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava myös :)

   Musta on ihana vaellella kaupungilla, omasta kotikaupungista löytyy aina kiinnostavia juttuja.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig