lauantai 27. toukokuuta 2017

Nanso X Aalto Stretch The Limit-näyttelyOnko joku jo ehtinyt käydä katsomassa Nanson myymälässä Mikonkadulla Aalto-yliopston ja Nanson yhteistyössä luotuihin trikoovaatteisiin ? Jos ette, niin vielä ehtii, sillä näyttely on esillä toukokuun loppuun. Samalla muuten kannattaa luoda silmäys Nanson upeaan myymälään ja uudistuneeseen ilmeeseen. Itse ainakin olin ihan hämmennyksissäni, kuinka kauniita ja laadukkaita vaatteita myymälä oli pullollaan. 
Itse kävin paikalla Stretch the Limit näyttelyn avajaisissa, jossa Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski kertoi näyttelyn synnystä. Näyttely on toteutettu tosiaan yhteistyössä Aalto-yliopiston vaatesuunnittelun opiskelijoiden kanssa. Oli mielenkiintoista kuulla tarinoita suunnittelijoiden inspiraatioista ja tutustua näihin upeisiin trikkovaatteisiin. Ihmeellistä miten aivan tavallisestakin materiaalista saa taiottua esiin mitä erilaisempia vaatteita. Avajaisissa oli paikalla tietysti myös itse suunnittelijat eli Aalto-yliopiston opiskelijat. Ehkäpä kuulemme heistä vielä. Leppoisaa lauantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

 1. Pahus missasin tämän :( Kiitos kun jaoit kuvina. Hyvä uusi ulkoasu blogilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, aika hauskoja juttuja nuoret suunnittelijat olivat loihtineet.

   Kiitos, blogin mobiiliversio on erilainen. Olet tainnut aikaisemmin lukea sitä ? Tämä ulkoasu on ollut jo useita kuukausia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig