sunnuntai 28. toukokuuta 2017

D E T A I L SJuuri nyt olen innostunut vaaleansinisestä ja erityisesti valkosini raidallisista vaatteista. Viime viikolla käytin jo kahta eri vaaleansinistä paitapuseroa muuten mustan asun kanssa. Ja tykkäsin tosi paljon. Täytyy vieleä yrittää saada asut kuvatuksi tänne blogiin teillekin nähtäväksi.
Kuvissa onkin pari uutta juttua, jotka olen hankkinut kesä ajatellen ja nythän on jo melkein kesä, eikö ? Joten ensi viikolla aionkin pukeutua taas rennosti raitaan. Ohut ja unelman kevyt paita on kierrätettyä puuvillaa ja silkkiä. Paita on H&M Consicious Exclusive mallistosta ja juttua koko mallistosta läydät tästä blogipostauksestani. Ihastuin jo silloin paitaan ja sehän oli sitten pakko hankkia.
Kynnet ajattelin lakata Makiashin hurmaavalla vaaleansinisellä kynsilakalla. Makiashin kynsilakoissa on loistava hinta-laatusuhde ja niitä voi ainakin ostaa Ellokselta Suosittelen.
Niin ja sitten noi kengät. Haaveilin jo viime kesänä tuollaisista rennoista vähän tohveli tyyppisistä kengistä. Onneksi ne jatkavat muodissa tänäkin kesänä. Omani löysin Vagabondilta ja olen kuulkaa totally in love. Kesä onkin onneksi ihan nurkan takana. Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig