tiistai 30. toukokuuta 2017

F E A R L E S S
Pakko taas tunnustaa etten ole ehtinyt/jaksanut/viitsinyt moneen päivään kuvata asuani. Siispä tässä asu, jota olen aika usein käyttänyt, mutta kuvat jääneet jostain hassusta syystä julkaisematta. Black Swan Fashionin farkut ovat kivan rennot ja niitä olen käyttänyt monen monet kerrat, eri teepparien, paitiksien, neuleiden ja bleiserin kanssa. Harmaa neule on pehmeä ja kevyt, puuvillan ja merinovillan sekoitusta. Juuri sopiva viileisiin kevät/kesä päiviin. Se samoin kuin farkut ovat tämän kauden mallistosta, pellavateeppari taas vanhempi. 

Tässäkin asussa taas tälläinen aika väritön linja, joten onkin aika yllättävää, että olen haaveillut viime aikoina jopa punaisesta. Nyt juuri haluaisin jotain punavalko raidallista. Ai kauheeta. Pakko varmaan kiertää kaikki kaupat kaukaa, etten vaan sorry ostamaan jotakin. Vai pitäisikö sittenkin antaa väreille mahdollisuus ? Muita väriestä haaveilevia ? Tuunelmallista tiistai-iltaa !

Share:

6 kommenttia

 1. You look stunning love the outfit!
  Visit me back :)
  mandyshareslife.com

  VastaaPoista
 2. Minä täällä juuri eilen ajattelin, että olenpas väritön tyyppi. Mustaa, valkoista ja harmaata on pukeutumiseni. Ja minäkin mietin, että pitäisikö punaiselle antaa mahdollisuus.
  Mutta kyllä nuo "värittömät" värit aina paikkaansa puolustavat.
  Kiva postaus ja kiva tuo neule.
  Mukavaa viikkoa, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni meistä taitaa olla väritön ja hyvä niin. Joskus värit voisivat tuoda asuihin vähän pirteyttä. Kokonaan värikkäisiin asuihin en kaipaa.

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinulle !

   Poista
 3. Useimmiten täälläkin aika värittömissä asuissa mennään. Välillä sitten innostun pukeutumaan vähän värikkäämmin ja punainen on tuolloin yksi lempiväreistäni. "Väripäivä" piristää kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni lisäys väri olisi monelle meistä hyväksi. Uskon myös värejen voimaan ja juuri punainen on voimaannuttava. Vähän myös pelkään värejä, on helpoo olla huomaamaton värittömissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig