keskiviikko 31. toukokuuta 2017

John Masters Organics luonnollista puhtautta hiuksilleSain blogin kautta testiin John Masters Organics sarjan luonnollisia hiustenhoito tuotteita. Samoin kuin luonnonkosmetiikkaan ennen siihen tutustumistani suhtauduin näihin tuotteisiin vähän varauksella ja aivan turhaan. John Masters Organics sarja hiuksille on kuitenkin kampaamotuote, luksus sellainen, ja markkinoilla jo vuodesta 1994. John Mastersin unelmana oli luoda luksus hiustenhoitosarja, joka kunnioittaa planeettaamme ja kestävää kehitystä. Kaikki tuotteiden raaka-aineet ovat kylmäpuristettuja ja läpikäyneet höyrytislauksen, joka varmistaa raaka-aineiden säilymisen.

Itselläni on ollut kokeilussa John Masters Organic Spearmint & Meadowsweet scalp stimulating shampoo, puhdistava ja tasapainottava shampoo. Shampoo sisältää hiusten kasvua edistävää piparminttua, hiusten lähtöä estävää mesiangervoa, tulehduksia estävää eukalyptystä, hiuspohjaa suojaavaa sinkkiä sekä kosteuttavaa soijaproteiinia. Shampoo sopii rasvoittuvalle päänahalle ja hennoille hiuksille. Piparmintun tuoksu on aika voimakas, muttei häiritsevä. Shampoo vaahtoaa hyvin ja puhdasta tulee. Itse olen entisestään vähentänyt hiusten pesukertoja, sillä tuntuu että hiukset myös pysyvät pidempään puhtaina. Pesun jälkeen olen käyttänyt John Masters Organic Rosemary & Peppermint detangler hoitoa tuomaan hiuksiin pehmeyttä. Kevyt hoitoaine sisältää piparminttua, rosmariinia ja kookosöljyä. Tuote jättää hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi sekä helposti kammattaviksi. Tämä sopii erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille, sillä rosmariini tuo niihin tuuheutta ja kooksöljy kiilto tekemättä hiuksia tahmeiksi. Molemmat tuotteet sopivat myös värjätyille hiuksille.

Kaiken kaikkiaan olen ollut todella positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaita ja toimivia molemmat kokeilemani tuotteet ovat olleet. John Masters Organics hiustenhoitosarjan pakkaukset ovat myös kauniit ja tyylikkäät, kuten luksus tuotteille kuuluukin. Näitä on ilo pitää kylppärissä esillä. Ovatko John Masters Organics hiustenhoitotuotteet sinulle tuttuja ? 
* Tuotteet saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig